Ezotéria

Teljes erővel sújt le rájuk a karma haragja: Ők az a 3 csillagjegy, akiknek rövidesen bűnhődniük kell a múltbeli bűneikért

**OROSZLÁN**

Az Oroszlán született vezető, de néha hajlamos arra, hogy elnyomja a körülötte lévőket. Gyakran úgy érzi, hogy senki sem tudja olyan jól elvégezni a feladatokat, mint ő, ezért nehezen osztja meg a felelősséget másokkal. Önbizalma töretlen, ám ezt gyakran összetévesztik beképzeltséggel.

Amikor valaki közeledik az ő sikerességéhez, az Oroszlán hajlamos akadályokat gördíteni a másik útjába. Bár kívülről ragyogónak tűnhet, belül sokszor küzd a féltékenység és a rivalizálás démonjaival.

Az ellenségeivel való harcban hajlamos szélsőséges módszereket alkalmazni, mivel szeret uralkodni minden helyzet felett. Nem könnyen vállalja a hibáit, inkább másokat hibáztat, ha valami rosszul sül el.

Az Oroszlán magabiztos fellépése miatt úgy tűnhet, hogy semmi sem tudja megingatni, de idén ősszel a karma rátalál. Azok a pillanatok, amikor másokat elnyomott vagy akadályozott a sikerükben, most visszatérnek hozzá.

A karrierjében váratlan nehézségek ütik fel a fejüket, és az emberek, akiket mellőzött, most elkerülik őt. A hatalmi harcokban alulmarad, és szembe kell néznie saját büszkeségének következményeivel.

**Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a sok szerencsét beírása után gördítesz lejjebb!**

**SZŰZ**

A Szűz sokszor maximalista, ami arra sarkallja, hogy minden apró részletre odafigyeljen. Sajnos ez gyakran kritikus észrevételekben nyilvánul meg mások felé, amit környezete nem mindig fogad jól. Mindenkiben keresi a hibát, és ritkán tud megbocsátani azoknak, akik nem felelnek meg az elvárásainak.

Idővel észre sem veszi, hogy a túlzott kritika eltávolítja tőle az embereket. Barátai és rokonai lassan elmaradnak mellőle, és egy ponton rádöbben, hogy a magány a saját viselkedésének következménye.

Kapcsolatai általában rövid életűek, mivel nehezen találja meg a közös hangot másokkal. Mire észbe kapna, az élet gyorsan elszáll mellette.

A Szűz túlzott kritikája most megbosszulja magát. Az ősz folyamán azok, akiket évekig kemény szavakkal illette, most eltávolodnak tőle, és a magány lesz az állandó társa.

Munkahelyén és a kapcsolataiban is megtapasztalja majd, milyen érzés, ha mindenki máshogy látja a dolgokat, mint ő, és nem adnak neki lehetőséget arra, hogy beleszóljon az események alakulásába. A karma úgy csap le, hogy kénytelen lesz elviselni mások ítéleteit anélkül, hogy meg tudná védeni magát.

**Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a sok szerencsét beírása után gördítesz lejjebb!**

**SKORPIÓ**

A Skorpió számára a világ tele van rejtett fenyegetésekkel, ezért gyakran érzi úgy, hogy mindenkitől védekeznie kell. Ez a belső szorongás állandó megfelelési kényszert generál, és mindig úgy érzi, hogy figyelik. Ezért is van nehezen azokkal, akik nem értenek vele egyet, mivel azt érzi, hogy folyamatosan támadják az ő pozícióját.

Nem ismer lehetetlent, ha céljai eléréséről van szó. Bármi áron hajlandó véghezvinni terveit, még akkor is, ha másokat kihasználva éri el, amit akar. Ez a hozzáállás azonban távol tartja tőle a valódi barátságokat.

A Skorpió hajlamos a sötét oldalra összpontosítani, ritkán látja a dolgok napos oldalát. A világ számára mindig tele van hiányosságokkal és hibákkal.

A Skorpió, aki mindig mindenkitől bizalmatlansággal fordult el, idén ősszel megtapasztalja, milyen érzés, amikor mások fordulnak el tőle.

Az ősszel bekövetkező események során kiderül, hogy a céljai elérése érdekében tett manipulatív lépései most visszaütnek. A karma lesújt: elveszíti azokat a szövetségeseket, akiket korábban kihasznált, és a világ, amit felépített maga köré, elkezd összeomlani. A bosszú most ellene fordul.

**Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a sok szerencsét beírása után gördítesz lejjebb!**

A fentiek asztrológiai előrejelzést képeznek, nem vállalunk felelősséget, hogy valóra is válik.