Emberek

Nehéz elhinni, hogy ki és hány éves a képen látható nő. A férjével mindenhol feltűnést keltenek, ahol csak megjelennek

Ennek a nőnek határozottan nem volt könnyű dolga az életben.
Sok nő képes annyira megragadni a közvélemény figyelmét, hogy hetekig, sőt hónapokig róluk beszélnek. Bizonyára tudna erről mit mesélni a képen látható nő, aki főleg szokatlan alakja és izmos karjai miatt keltett feltűnést.

Ezeket sok testépítő irigyelhetné tőle. Te tudod, hogy kiről van szó?

Ennek a nőnek határozottan nem volt könnyű dolga az életben.

A képen látható nő az 52 éves Kalina hercegnő, aki hihetetlenül izmos alakjával és férfias vonásaival mindenki figyelmét magára vonja. Azt azonban kevesen tudják, hogy mi áll a kinézete mögött.

Kalina a bolgár királyi család tagja és a 64 éves Kitina Munoz felesége, aki szintén ismert név a helyi showbizniszben. Ő a bolgár királyság utolsó cárjának, a 86 éves II. szimeonnak a lánya.

Annak ellenére, hogy a hercegnők a való életben nem úgy néznek ki, mint a tündérmesékben, Kalina a helyi média szerint túlmutat a királyi családban minden normán. Emellett Kalina hercegnő szeret kísérletezni, és gyakran meglepetést okoz egy-egy szokatlan imidzsváltással.

A helyi médiában még olyan pletykák is megjelentek, hogy a cárnő felfedezte az esztétikai orvostudomány varázsát, és eddig számos plasztikai műtéten esett át. A királyi család azonban határozottan visszautasítja ezeket az állításokat. Állítólag azonban gyermekkorából származó egészségügyi problémák tehetők felelőssé jelenlegi külsejéért.

Ennek a nőnek határozottan nem volt könnyű dolga az életben.

„Amikor Kalina nyolcéves volt, mindkét első foga kitört. Miközben Londonban művészeti tanulmányokat folytatott, egy fogorvosnak új koronákat kellett volna beillesztenie, de az orvos elrontotta a beavatkozást, és a koronákat túl mélyen helyezte be az állcsontjába. Ez komoly problémákat okozott neki” – árulta el a férje egy interjú során.

Emellett a királyi család állítása szerint a hercegnő kilencéves korában bonyolult állkapocs- és orrműtéten esett át, de egészségét alapvetően megviselte egy fertőzés, amit egy tengerparti nyaraláson kapott el.

Ennek a nőnek határozottan nem volt könnyű dolga az életben.

A hirtelen kialakult fertőzés hatalmas fájdalmat okozott a nőnek, ezért az orvosok műtéti beavatkozást végeztek. Sajnos az orrát már nem lehetett eredeti állapotában megőrizni. Férje mindezek ellenére ragaszkodik ahhoz, hogy számára a felesége a legszebb nő az egész világon. Ezt hívják szerelemnek!

via