Mindenki elutasította ezt a cicát, mert ‘túl ronda’ volt. — Majd valaki meglátta szépségét

Bemutatom Rómeót. Ez a kis vörös cica nem tudott otthont találni, mert azt mondták, hogy “túl csúnya”. De olyan emberek találtak rá, akik nem a külsejét nézték, hanem a macskát, aki belül volt. Rómeó olyan torzulással született, amely megváltoztatta a megjelenését. Ennek ellenére ez a kisfiú cica ugyanolyan macska, mint a többi; mindig játékos és szeretetteljes.

Hirdetés:

Ennek az apró fiúcskának a kinézete miatt nehéz volt megtalálnia családját. Rómeón sokan túlnéztek, akik azért mentek a menedékhelyre, hogy egy kisállatot örökbefogadjanak. Rómeónak hosszú ideig kellett várnia – úgy tűnt, soha nem talál örök otthonra.

Hirdetés:

Néhány kedves ember egy spanyolországi állat szentélyben, a Santuario Compasión Animal-nál hallott Rómeóról, és egyből tudták, hogy mit kezdjenek vele. A Facebookon az egyik bejegyzésükben azt mondták, hogy meglátogatnak egy menedékhelyet, hogy ellenőrizzenek egy macskát, akit senki sem akart, mert máshogy nézett ki, mint a többi macska.

Hirdetés:

Amikor megérkeztek, azt mondták nekik, hogy senki sem akarta Rómeót, mert csúnya volt. Viszont a Santuario Compasión Animal dolgozói számára Rómeó nem volt csúnya. Ő csak egy cica, aki szeretett játszani, mint az összes többi macska. Nem a különbségeink tesznek minket széppé, érdekessé?

Rómeót elvitték a szentélybe, és nagyon szereti az új életét. Szeret játszani, szeretetet adni és kapni.

Nézd meg Rómeó videóját!

Romeo, un gatito especial

Un nuevo habitante llegó por casualidad hace poco al Santuario. Mientras nos dirigíamos a un rescate topamos de frente con el caso de este gatito cuyo aspecto era diferente al de otro gatos y por eso todo el mundo rechazaba.Nos dijeron que nadie lo quería porque era feo. Pero para nosotros Romeo no es feo, es un pequeño gatito encantador al que le gusta jugar como el resto de gatos. Y sus diferencias lo hacen ser especial.Romeo, bienvenido a tu nuevo hogar.Ayúdanos a salvar más vidas. Los animales te necesitan. No podemos fallarles.► Visita nuestra campaña para cubrir la deuda > www.youcaring.com/Santuario_Compasion_Animal_Urgentewww.compasionanimal.org/camp_urgente► Hazte soci@ desde 6€ mes > www.compasionanimal.org/socios► Hazte una donación por paypal > donaciones@compasionanimal.org► Haz un donativo por cuenta:Cuenta : 0049 5446 06 2516121531IBAN: ES40 0049 5446 06 2516121531BIC: SAMXESMM¡Juntos estamos cambiando el mundo!

Közzétette: Santuario Compasión Animal – 2016. október 13., csütörtök

Oszd meg ezt a történetet, hogy mindenkihez eljusson ez a tanulságos üzenet! Mindenki szép a maga módján!

Mit gondolsz?

0 0