Megpillantják az elszökött kutyát az utcán — Leesik az álluk, amikor meglátják mit hordoz a szájában

Még a legnehezebb időszakban is vannak olyan dolgok, amelyek mosolyt csalnak az arcunkra.

Hirdetés:

A Harvey hurrikán elérte a texasi partvidéket. Viharos erejű szél és masszív árvíz pusztította a területet. Több tízezer ember vált hajléktalanná a vihar után. A szörnyű árvíz elpusztította az otthonokat és a vállalkozásokat Houston környékén és azon túl. Évekbe telik, amíg helyreállnak a dolgok, de egy dolog biztos: a hitük és kitartásuk nagyon erős!

A hurrikán estéjén Salvador Segovia (65) volt megbízva Otis gondozásáért. Otis, egy német juhász keverék, és Segovia 5 éves unokája, Carter a gazdija. Carter és családja elhagyta lakhelyüket a hurrikán miatt, viszont Otist nem vihették magukkal, ezért Segovia azt mondta, hogy ő majd vigyáz a kutyára, mivel úgy döntött, hogy otthon marad, hogy megvárja a vihart.

Hirdetés:

Segovia a ház hátsó részén lévő fedett tornácon hagyta Otist, de a bátor kutya a legrosszabb időben, a vihar alatt elszökött.

Az aggodó Segovia Sinton utcáin kereste a kutyát.

Hirdetés:

“A nevét kiabáltam megállás nélkül, de nem került elő.”  – mondta Segovia.

Bár a legrosszabbtól tartott, Segovia hamarosan megtudta, hogy nem kell aggódnia.

A kutya egyik szomszédja, Tiele Dockens, észrevette Otist az utcán. Amikor meglátta, mi van a kutya szájában, nem hitt a szemének!

This dog is walking around Sinton TX carrying a entire bag of dog food with him. LOL #refugeePSA: Owner is found. He is not a stray he just got out on his street.Dogs name is Otis.

Közzétette: Tiele Dockens – 2017. augusztus 26., szombat

“Ez a kutya Sinton környékén sétál, és egy teljes zsák kutyaeledelt hordoz a szájában!” írta Dockens. “Van tulajdonosa, nem kóbor kutya, csak kiszökött az utcára. A neve Otis.”

Szegény kutya egész idő alatt a tulajdonosát kereste!

Nem csoda, hogy a texasi emberek az erő szimbólumának nevezték Otist. Soha nem adta fel Carter keresését, csakúgy, ahogy Segovia sem adta fel Otis keresését.

Milyen szép és inspiráló történet; Otis nagyon kitartó és kreatív volt. Szerencsére biztonságban van.

Szerintem nagyon aranyos ez a történet. Ha neked is tetszett Otis története, akkor oszd meg másokkal is!

Mit gondolsz?

0 0