Érdekesség

Leesett a rajongók álla – Ő Rónai Egon felesége – Ilyen gyönyörű bomba menyasszony volt

Leesett a rajongók álla – Ő Rónai Egon felesége: Ilyen gyönyörű bomba menyasszony volt! Rónai Egon bemutatta gyönyörű családját

Rónai Egon, a magyar televíziózás egyik legismertebb arca, nemcsak szakmai, de magánéletében is boldog és kiegyensúlyozott. Bár sokan ismerik őt műsorvezetőként az ATV-n és a Sport TV-n futó műsorai révén, kevesen tudják, milyen szoros kötelék fűzi családjához. Most először mutatta be széles körben gyönyörű feleségét, Rónai Zsanettet, akivel immár boldog házasságban élnek.

Zsanett, aki táncművész és televíziós szerkesztő, nemcsak szépségével, hanem karrierjével is lenyűgözte a közönséget. A pár közös élete nemcsak a szakmában, hanem otthon is harmonikus. Kétgyermekes apaként Rónai Egon már a korábbi házasságából ismert felelősségteljes apafigura, de Zsanettel közös gyermekeik: Berci, Dorka és Vili is boldoggá teszik mindennapjait.

A közönség nem tudta megállni, hogy ne csodálja meg Rónai feleségét, amikor egy ritka családi fotót osztott meg. Zsanett a képeken menyasszonyként ragyogott, és a rajongók egyszerűen el voltak ámulva szépségétől. Az esküvői fotók láttán sokan megjegyezték, hogy Zsanett valóban egy „bomba menyasszony” volt, és a mai napig sugárzó megjelenésével mindenkit elvarázsol.

Cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/