Érdekesség Férfiak

Hogy néz ki ma 18 híresség, akiket korábban „a világ legvonzóbb férfijának” neveztek

1985 óta a People magazin minden évben vállalta a nem éppen kellemetlen feladatot, hogy kiválassza, ki a „legszexibb férfi a világon”. 35 éve annak a napnak, amikor Mel Gibson volt az első férfi, aki valaha is megkapta ezt a címet. A People magazin azt akarta, hogy az általuk kitalált új cím annyira híres legyen, hogy akkor még külön címlapot is készítettek Mel Gibson számára, és stratégiájuk működött. A díj azonnali klasszikussá vált. Azóta sok híresség szerepelt a People magazin címlapján, sőt néhányan már kétszer is… Nem fogsz meglepődni, ha megtudod, hogy a listán olyan nevek szerepelnek, mint George Clooney, Brad Pitt, Johnny Depp és Richard Gere.

Készítettünk egy listát, amely a People magazin szerint legvonzóbb férfiakat tartalmazza, hogy lásd, hogyan változtak meg az évek során.

1.Mel Gibson

2.Mark Harmon

3.Harry Hamlin

4.Tom Cruise

5.Nick Nolte

6.Richard Gere (kétszer is a legszexisebb férfiként ismerték el, 1993-ban – akkori párjával, Cindy Crawforddal együtt „a legszebb pár” címet kapták – és 1999-ben)

7.Brad Pitt (kétszer is a legdögösebb férfiként ismerték el 1995-ben és 2000-ben)

8.Denzel Washington

9.George Clooney (1997-ben és 2006-ban kétszer is a legdögösebb férfiként ismerték el)

10.Harrison Ford

11.Pierce Brosnan

12.Ben Affleck

13.Johnny Depp (2003-ban és 2009-ben kétszer is a legszexisebb férfiként ismerték el)

14.Jude Law

15.Matthew McConaughey

16.Matt Damon

17.Hugh Jackman

18.Ryan Reynolds

Az alábbi hírességek közül melyiket tartod a legszebbnek a világon? Szerinted melyik hírességet felejtettük el felvenni a listára? Tudasd velünk a hozzászólás részben!