Emberek

Helytelen viselkedésre hivatkozva azonnal hazaküldték az olimpiai faluból a dögös úszónőt

Rossz döntést hozott Luana Alonso, és meg is fizette az árát, ugyanis azonnali hatállyal hazaküldték az olimpia egyik legszebb nőjének tartott sportolót.

Sokan a paraguay-i színekben versenyző, Luana Alonsót tartják az olimpia egyik legszebb sportolónőjének.

Később már az úszónő kapcsán arról szóltak a hírek, hogy rendkívül fiatalon abbahagyja a versenyzést, ugyanis inkább influenszer karrierjére, illetve tanulmányaira szeretne koncentrálni egy nap pedig sportminiszter szeretne lenni, hogy segítse és népszerűsítse a sportot hazájában.

Ez azonban még nem minden, ami körbejárta a világsajtót a sportolónőről, ugyanis most kiderült, hogy illetlen viselkedésre hivatkozva azonnali hatállyal hazaküldték az olimpiai faluból egy héttel az olimpia vége előtt.

A nyilatkozat bár nem tért ki pontosan arra, hogy mit is takar számukra a „helytelen viselkedés”.

Larissa Schaerer, a paraguay-i küldöttség vezetője így nyilatkozott a távozásáról: „Jelenléte nem teremtett megfelelő légkört a paraguay-i csapaton belül.

Köszönjük neki, hogy az utasításaink szerint jár el, miután saját akaratából nem töltötte az éjszakát az olimpiai faluban“ – mondta, utalva arra, hogy az azonnali távozás oka talán az is lehetett, hogy Luana valahol máshol töltötte az egyik éjszakát.

Alonso Instagram-története is az sugallja, hogy tényleg eleget tett a kérésnek és azóta visszautazott az Egyesült Államokba, ahol politikatudományokat tanul.

via