Ez a kutya megvéd egy nőt, akit megtámadtak — A nő csodálatos módon viszonozza a kutya tettét

Georgia Bradley, egy 25 éves brit turista Görögországban nyaralt barátjával, amikor történt valami, amitől a címlapokra került. Valami, ami akár súlyos sérülést is okozhatott volna … vagy még rosszabb. 

Georgia egyedül pihent a tengerparton, miközben barátja egy közeli kávézóban volt. A tengerparton két férfi közeledett a lányhoz, és szó szerint zaklatni kezdték. Elkezdtek erőszakoskodni, miután nem volt hajlandó a lány “csatlakozni” hozzájuk egy italra.

Hirdetés:

Az egyik férfi megragadta a karját, és rángatni kezdte. Georgia elkezdett aggódni, mert nem tudta, mi fog történni.

“Egyedül voltam, és nagyon ijesztő, nehéz helyzet volt” – mondta Bradley a balesetre visszaemlékezve.

Hirdetés:

Aztán a semmiből előkerült egy apró kis fekete kutya, és elkezdte ugatni a két férfit, ezzel mindenki figyelmét felkeltve, majd arra ösztönözte az agresszív embereket, hogy távozzanak.

Hirdetés:

Ezután visszarohant a lakásba, amit ő és a barátja béreltek, de nem a kis kutya nélkül, aki megmentette életét.

Georgia elköszönt a kiskutyától, és úgy gondolta, hogy nem fogja újra látni. De ez nem így történt.  Georgia még többször látta a kutyát, és arra a következtetésre jutott, hogy kóbor, mivel mindig egyedül kóborolt.

A nyaralás végetért, így haza kellett mennie az Egyesült Királyságba, és kénytelen volt otthagyni a kiskutyát, akit Peppernek nevezett el. Miután hazaért, megbánta, hogy otthagyta egymagára Peppert, így két héttel később visszatért Görögországba, és 5 hetet töltött ott arra várva, hogy megtalálja a kutyát.

Miután megtalálta őt, a hatóságok megerősítették, hogy valóban kóbor kutya, majd megcsinálták a  szükséges papírokat az örökbefogadáshoz és a hazaszállításhoz. Amikor megérkeztek, Peppert mikrochipeltetni kellett, minden oltást megkapott, és 21 napot karanténba kellett töltenie.

De mintha az örökbefogadás nem lett volna elég jó hír, Pepper hat egészséges kölyöknek adott életet csak egy héttel az érkezése után, és mindenki nagyon izgatott volt! Ez 7 új kutyát jelentett egy hét alatt!

“Remélem mindannyian ugyanolyan bátrak lesznek, mint az anyjuk” – mondta Georgia. Ez a kis kutya megmentette az életét, és Georgia az övét.

Oszd meg te is ennek a bátor kutyának a történetét!

Mit gondolsz?

0 0