Ez a gorilla testvér 3 évig volt elválasztva egymástól. Nézd meg, amikor újra találkoznak!

Amikor a családtagok több év után újra találkoznak, az egy érzelmi esemény tele örömkönnyekkel.

Ezek az érzések és pillanatok nem csak az emberekre korlátozódnak. Az állatok is kötődnek hozzátartozóikhoz, ahogyan mi is. Nem számít, mennyi ideig voltak távol egymástól, amikor szeretsz és hiányolsz valakit, az idő hosszúnak tűnik. Ez egyértelműen látszik ebben a videóban.

Hirdetés:

Kesho és Alf testvérek, akik különböző állatkertekben éltek három éven keresztül. A gorilla testvérek a dublini állatkertben születtek és négy év van köztük. Kesho, az ezüsthátú az idősebb. A londoni állatkertbe szállították tenyésztésre, és Kesho nagyon hiányolta kistestvérét, Alfot. Pár évvel később a Longleat Safari & Adventure Parkban találkoztak újra. A gondozók viszont aggódtak, hogy nem ismerik fel egymást, és nem jól fog elsűlni a találkozás, azonban ez nem így történt, és az állatkert dolgozói hamar rájöttek, hogy a viselkedésük a testvéri köteléküket jelentette.

Nézd meg a klipet, hogyan reagált egymásra ez a két nyugati síkvidéki gorilla. Kesho és Alf nem vesztegették az időt, és hamar egymásra talált a két testvér; ott folytatták, ahol 3 éve abbahagyták.

Hirdetés:

A videóban az is említésre került, hogy az ember és a gorilla genomja 98 százalékban egyezik. A korábbi génállomány-összehasonlítások során az már kiderült, hogy a csimpánzokkal 99 százalékban azonos a DNS-ünk, tehát ők a legközelebbi rokonaink. Ezért ez igazán nem meglepő, hogy intelligensek, melegszívüek és vidámak, és ezt a klippet elnézve Kesho és Alf kapcsolata szinte jobb, mint egyes testvéreké.

Hirdetés:

Mint ahogy mi, ők is együtt játszanak és csinálják a mindennapi dolgaikat. Ma már tinédzserek. Keshonak és Alfnak saját tóparti helyük van a Longleat-ban, Angliában, és ezt megosztják egy másik testvérrel, Evindivel, aki a legfiatalabb. Tudod követni? ? Összesen már három testvér van!

A szomszédjukban egy másik híres lakó van, Nico, aki mindig a saját körletén marad és arról ismert, hogy egy kicsit morcos. ? A Longleat-i parkot úgy alakították ki, hogy az összes állatról gondoskodjanak életük végéig. Sajnos a World Wildlife Fund a nyugati gorillát kritikusan veszélyeztetettnek nyilvánította. Longleat terve az, hogy a három testvér együtt élje le életét.

Gorilla Brothers Embrace in First Meeting After Years Apart

Közzétette: Happy Panda – 2017. július 7., péntek

Szeretjük az állatokat, és hiszünk a legnagyobb tisztelettel való bánásmódban. Oszd meg ezt a történetet, ha te is így gondolod. 

Mit gondolsz?

0 0