Férfiak

Ez a 4 legerősebb csillagjegy – mindenkire képesek nagy hatást gyakorolni

Minden csillagjegynek megvannak a maga erősségei, így mind a tizenkét jegy szülöttei rendelkeznek olyan tulajdonságokkal, amikkel erőteljes hatást gyakorolhatnak másokra és általában véve a világra. Ott vannak például a látnoki Halak, a makacs Bikák és a lázadó Vízöntők.

De vannak bizonyos emberek, akikről egyértelműen megállapítható, hogy született vezetők, akiknek az energiája azonnal eluralkodik egy szobában, ha belépnek, és akikkel nem tanácsos ujjat húzni. Ezek az emberek egyszerre csodálatra méltók és félelmetesek.

Az ilyen típusú emberek általában a következő négy jegy szülöttei (vagy ezeknek a jegyeknek az egyike az aszcendensük, vagy a holdjegyük). Ezek a jegyek rendelkeznek egy bizonyos szintű társadalmi befolyással és önuralommal, ami meghatározza erőteljes természetüket.
Oroszlán

Az Oroszlán nemcsak az állatok királya, de a zodiákusé is. Ez a Nap által uralt jegy rendkívül erős jellemmel és ösztönökkel bír. Aki ismer egy Oroszlánt, az szereti is őt. A sármos, extrovertált Oroszlánok pontosan tudják, hogy kerüljenek a középpontba, és hogy legyenek hatással a tömegekre.

Még csak eszükbe sem jut, hogy valaki más esetleg alkalmasabb lenne a vezetésre, ösztönösen felveszik ezt a szerepet. Őszintén hisznek abban, hogy tudják, mi a legjobb (ez egyben azt is jelenti, hogy sokszor kéretlenül is adnak tanácsot). De mint minden jó vezető, gondoskodnak az általuk vezetett emberekről, kiállnak az kiszolgáltatottak mellett, és szükség esetén felelősséget vállalnak.
Skorpió

A Skorpiók erősek, függetlenek és jó megfigyelők. De senki más nem képes olyan nagy fájdalmat okozni, mint egy Skorpió. Ahogy azt a nevük is sugallja, a Skorpió fullánkjának döfése végzetes lehet – sokan évekig szenvednek, mire felépülnek, ha egy Skorpió összetörte a szívüket. Romantikus értelemben az erejük felemelő és izgalmas érzés lehet – mélyre ható, ugyanakkor egy kissé veszélyes.

Egy baráti tanács: soha ne haragíts magadra egy Skorpiót. A jegyet a sötétséggel asszociált Plútó uralja, a bolygó, ami a legtávolabb kering a Naptól, ezért a Skorpiókról elmondható, hogy bosszúállók és meglehetősen kitartóak.

Megszerzik, amit akarnak, nem számít, mennyi időbe telik. Ne pazarold az erődet arra, hogy megpróbáld lebeszélni őket valamiről, ha egyszer már elszánták magukat.
Kos

A Kos a zodiákus első jegye, és a jegy szülötteinek minden másban is elsőnek kell lenniük. Ez a tűz jegy arról ismert, hogy képes azonnal bevilágítani egy szobát, ha belép oda. A Kosok együttérzőek és céltudatosak – ha nem ők vannak a csúcson, akkor nem elégedettek. Ez azonban gyakran bizonytalanná teszi őket, és a győzelem érdekében kissé vakmerően viselkednek (még akkor is, ha nem egy versenyről van szó).

Nem meglepő módon a Kos uralkodó bolygója a Mars, ez a háborúhoz és erőhöz, hatalomhoz köthető bolygó. Bár a Kosok kimeríthetetlen energiaszintje mindenki mást kifáraszthat, meg kell hagyni, ők tudják, hogy küzdjenek azért, amiben hisznek. Egy Kos nem adja fel, ami a legnagyobb erőssége és egyben a legnagyobb gyengesége is lehet.
Bak

Ha van olyan csillagjegy, ami tudja, hogy kell a dolgok közepébe vágni, az a Bak. A Bak szülöttei erőteljes energiával rendelkeznek, és kifejezetten alkalmasak vezetői pozíciók betöltésére. Kegyetlenek tudnak lenni, különösen törekvéseik megvalósításában. A Szaturnusz a felelősséget, a kemény munkát és az elszántságot képviseli, és ez a Bak uralkodó bolygója.

A Bak önuralma páratlan. Nem ritka, hogy ez a gyakorlatias és eltökélt föld jegy tekintélyt parancsoló személyiséggé válik. Könnyedén magával ragadja a tömeget, köszönhetően annak a különleges képességének, hogy olyannak látja az embereket, amilyenek valójában, és ezzel erős biztonságérzetet ad nekik. A Bakok ugyanakkor természetüknél fogva gondoskodóak, ami erőteljes lényük egyik legfontosabb aspektusa.

forrás: https://filantropikum.com/