Egy nő minden nap megeteti ezt a kóbor kutyát — És hálája jeléül EZT teszi

Hihetetlenül nehéz egy kóbor kutyának túlélnie a vadvilágot; amióta háziasítottuk őket, egyszerűen csak nem képesek megvédeni, és ellátni magukat túl hosszú ideig! Ha nem kapják meg a megfelelő segítséget, amire szükségük van, éhen-szomjan halhatnak. Természetesen az orvosi ellátás is nélkülözhetetlen!

Ezen kívül, sajnos az ember is nagyon kegyetlen tud lenni a kóbor állatokhoz. A világ egyes részein ez rosszabb, mint máshol. Például, Thaiföldön különösen nagy kockázatnak vannak kitéve, ezért is annyira hálás egy kutya, Tua Plu, hogy valaki eteti, így életben tud maradni.

Hirdetés:

Tua Plu szerencsésnek mondhatja magát, hiszen míg nem fogadják örökbe, addig is van egy személy, aki foglalkozik vele. Amit hálája jeléül tesz, az valami szívmelengető!

Thaiföldi rezidens, Orawan Kaewla elkötelezett, hogy megtalálja a módját annak, hogy a környékbeli állatokon segítsen. Van egy kutya, aki viszont tesz egy extra lépést afelé, hogy háláját kimutassa!

Hirdetés:

A legtöbb kutya gyorsan megpróbál annyi ételhez jutni, amennyihez csak tud, de Tua Plu más! Ahogy látjuk, ő mindig hoz ajándékot!

Hirdetés:

“Amikor éhes, mindig hoz valamit cserébe” írja Orawan a Facebook oldalán. “Minden nap megjelenik valamilyen tárggyal a szájában — általában egy darab levél, vagy papír. Mielőtt a többi kutya enni kapna, elsőnek Tua Plu-t és anyukáját kell megetetni.”

Orawan bámulatosnak tartotta ezt a gesztust, így megosztott egy videót. Thaiföldön vírusként terjedt.  Nézd meg Tua Plu édes gesztusát, ennél édesebb nem is lehet!

Közzétette: อรวรรณ แก้วละเอียด – 2017. március 18., szombat

Ha felmerül az a kérdés, hogy miért hord nyakörvet Tua Plu, azért, mert a kóbor kutyákat gyakran megölik. A nyakörv azt jelzi, hogy valaki gondoskodik róla és nem szabad bántani!

Az édes nézéséből és farokcsóválásából látszik, hogy mennyire hálás ez a kutya! Reméljük hamarosan egy örök otthonra talál, de addig is Orawan gondoskodik róla!

 

Mit gondolsz?

0 0