Egy hűtőtáskát találnak az út szélén — 9 kölyökkutyával megtömve!

Amikor vezetünk, mennyire figyelünk oda a körülöttünk lévő dolgokra?

Tudatában kell lennünk a körülöttünk zajló dolgoknak, de ugyanakkor, ha túl sok figyelmet szentelünk, azzal kockáztatunk egy esetleges balesetet!

Hirdetés:

A sors úgy hozta, hogy egy forró napon egy texasi vezető észrevett egy hűtőtáskát az út szélén; megállt, hogy közelebbről megnézze.

Nagyon jó állapotban volt, így úgy gondolta hazaviszi, de amikor kinyitotta, nem hitt a szemének! Valaki képes volt belezsúfolni 9 kölyökkutyát!

Hirdetés:

Nem kis tacskókról volt szó — hanem német juhász kiskutyákról! A saját vizeletükben és ürülékükben feküdtek; alig volt levegő! Ha ez a hölgy nem áll meg akkor, és esetleg később más találja meg őket, ez a történet nem így végződött volna! Szerencse, hogy aznap a vezető nem “csak” az utat figyelte.

Hirdetés:

A Sulphur Springs állatvédelmiek lettek értesítve. Karri McCreary, az állatorvos kapta a hívást, aki egyből a helyszínre ment, hiszen azonnali segítségre volt szükség!

Karri állatmentőként is dolgozik a Hunt County Pets Alive -nál.

Úgy gondolják, hogy a nő, aki megtalálta őket, nemsokkal később találhatott rájuk, miután otthagyták őket, hiszen abban a hőségben és a korlátozott mennyiségű levegőben nem sokáig maradtak volna életbe!

Egy alapos vizsgálat után kiderült, hogy a kutyák teljesen egészségesek. “A kölykök erősek és játékosak.” -mondta Karri.

A Hunt County Pets Alive-nak köszönhetően mindegyik kölyökre új otthon vár, miután megkapták az oltásokat és az egészségügyi ellátásokat.

Oszd meg ezt a történetet a barátaiddal is.

 

 

 

Mit gondolsz?

0 0