Egy házaspár kutyákat ad örökbe, mielőtt még az új tulajdonosaik találkoznának velük. Amikor a pótkocsi ajtaja kinyílik…egyszerűen szívmelengető!

Tracy Whyatt szenvedélye mindig is a kutyák voltak, és hogy segítsen rajtuk! 2011-ben Tracy megtörhetetlen szeretete és szenvedélye a kutyák iránt arra késztette, hogy segítsen az elhagyatott és nemkívánatos kutyáknak a környéken.

Hirdetés:

Férjével, Scott-tal együtt elkezdték az utakat járni, és összeszedni a nemkívánatos kutyákat a sintértelepekről, majd más, kevésbé nyomás alatt álló államokban próbálták áthelyezni őket, ahol rehabilitálják őket, hogy később megtalálják örök otthonukat. Minden sikeres örökbeadást megörökítettek, és az interneten nagyon sok pozitív visszajelzést kaptak.

Ez gyorsan elterjedt, és így alakult meg az elképesztő cégük, a Tracy’s Dogs. Azóta együttesen több, mint 3700 kutyát sikerült örökbeadni, akiket egyébként elaltattak volna.

Hirdetés:

Minden hónapban, miután megtörtént a jelentkezési lapok elbírálása, és a megfelelő kutyákat sikeresen párosították a tökéletes tulajdonosokkal, Scott a szerencsés kutyusokat beteszi a speciális pótkocsijába, és elviszi őket a PetSmart parkolókba Minnesotába, Wisconsinba, Illinoisba, Indiana-ba, Ohio-ba, Pennsylvania-ba, Washingtonba és Floridába, ahol az új, előre jóváhagyott gazdák üdvözlik őket.

Ebben a lélegzetelállító videóban megtekinthető az a pillanat, amikor néhány új tulajdonos először találkozik a kutyáikkal.

Hirdetés:

Ez a videó mindenkinek előhozza az érzékeny oldalát, hiszen fantasztikus nézni, ahogyan egy új, örök barátság megszületik.

Nézd meg a videót, és ha neked is tetszett, akkor oszd meg barátaiddal is!

Tracy's Dogs Rescues Shelter Dogs From Euthanasia And Finds Th…

PetSmart partners with amazing non-profit TracysDogs to save dogs' lives!

Közzétette: HooplaHa – Only Good News – 2017. június 29., csütörtök

 

Mit gondolsz?

0 0