Egy fényképész lencsevégre kapja a madarak közötti szerelmet. A képek olyanok, mintha egy mesekönyvből lennének

Minden élőlény gyönyörű, de az Anyatermészet valóban nagyon mókás kedvében lehetett, amikor létrehozta ezeket a lenyűgöző madarakat. Ismerjük meg Winter-t, Spring-et, River-t és Rain-t, amelyek szívünket teljesen elrabolták a szerelmi történeteikkel.

Hirdetés:

Bár ezek a madarak csak 10-12 cm magasak, de az apró papagájoknak rengeteg személyiségük van, nem is beszélve a szeretetről, amit megosztanak egymással.

Hirdetés:

Az apró papagájok annyira szeretik egymást, hogy tulajdonosuk és fotósuk, Rupa Sutton a Freya Ever After-nél, nem tud ellenállni, hogy megörökítse szerető madarai gyönyörű képeit, amik olyanok, mintha egy mesekönyvből lennének.

Hirdetés:

 

A pasztell színű papagájok ölelik egymást, ápolják és szeretgetik egymást minden nap. Rupa azt mondja, hogy “a velük való megfigyelés és kölcsönhatás olyan sok örömet és nevetést hozott az életembe.”

“El vagyok ragadtatva a szépségüktől, az intelligenciájuktól, és attól, hogy milyen édesek. Nagyon szeretem őket fotózni, és ezen keresztül elmesélni történeteket és érzelmeket.”

“A csintalan bohóckodásukkal és az egymás iránti szeretetükkel nagyon sok lehetőséget adnak arra, hogy lencsevégre kapjam őket, és varázslatos fotóikon keresztül mi is szemtanúi lehessünk ennek a csodának.”

“A makró lencsén keresztül történő megtekintés olyan sok részletet tár fel, amelyek egyébként láthatatlanok lehetnek számunkra … az apró szempillák, a kis nyelvük, a színes tolluk tökéletessége.”

“A legjobban azért szeretem megosztani ezeket a képeket, mert az embereknek ihletet ad, mosolyt csal az arcukra, vagy éppen megengedhetik maguknak, hogy egy rövid időre egy olyan történetben kalandozhatnak el, ahol a madarak megtalálják az igaz szerelmet.”

A képek igazán lenyűgözőek; Ezek után ki ne szeretne bele ezekbe a gyönyörű madarakba. Ha tetszettek ezeket a gyönyörű fotók, akkor oszd meg barátaiddal is, hogy nekik is derűsebb legyen a napjuk.

Mit gondolsz?

1 0