Egy dühös kakadunak azt mondták, hogy menjen a ketrecébe — majd levág egy óriási hisztit. Vicces!

Nincs annál viccesebb pillanat, mint amikor egy dühös kakaduval vagy papagájjal beszélgetünk. Ezek a madarak sokat meg tudnak tanulni a nyelvből, különösen akkor, ha környezetükben sokan élnek.

Ha titkolsz valamit, akkor jobb ha nem mondasz semmit előttük, mert mindenkinek elmondják, amit hallottak. A videóban lévő kakadu még érdekesebb dolgot tesz, amin garantáltan meglepődsz és jót fogsz mosolyogni.Egy igazi káromkodó gép!

Hirdetés:

Pebble egy kivételes kakadu. Az elmúlt húsz év során 10 otthonban élt. Ez nem olyan jó egy olyan madár számára, amely életében csak egy emberrel hajlamos szoros kötődést kialakítani. A kakaduk akár 100 évet is élhetnek. El tudod képzelni, mennyit tanulhatnak az évek során!

Pebble nem akart visszamenni a ketrecbe. Azt hiszem, világosan a tudtomra adta, hogy mit gondolt. Nem fél kinyílvánítani az érzéseit! ? 

Hirdetés:

Figyelmesen hallgasd az egész videót, mert nagyon gyorsan beszél, de egy jó pár mondatot sikerült elcsípni.

A videó angolul van, így megosztunk veletek néhány nem ide való megszólalást. ? 1: 50-kor “biztosan csinálom! Igen! F ****** nézz körül itt fent  f ****** feleségül veszel, de mond meg, hogy téged ki vesz el? Én csak a rock and roll-t szeretem! Aztán a 2:43 azt kérdték, hogy “Ez milyen hozzáállás Pebble?” Azt mondja:  “Úgy van! A kiba ***** állatorvos “A reakciója nagyon vicces! Szinte minden második szavában a “kiba….” szót használta.

Hirdetés:

Pebble nem igazán fogad szót. ?

Bár angol a videó, de ha tudsz angolul, akkor te hány káromkodást hallottál?

Oszd meg Pebble vicces videóját másokkal is!

Mit gondolsz?

0 0