Egy drón rögzítette ezt a ritka és szokatlan eseményt az óceánon. EZT látnod kell!

Dave Anderson kapitány, a Capt. Dave’s Dolphin and Whale Safari vezetője, nagy személyes kockázatot vállalva, nemrégen filmre vett és összeállított egy 5 perces videót, ami a legszebb, legámulatbaejtőbb felvétel, amit drónnal készítettek a levegőből, amint több ezer közönséges delfin fejvesztve úszik Dana Point-ról (Kalifornia)

Három szürke bálna vándorol együtt San Clemente partja mentén. Egy szívmelengető felvétel egy újszülött hosszúszárnyú bálnáról, aki anyukájával ölelkezik és játszik, míg egy másik bálna kíséri őket és őrködik, valahol Maui közelében.

Hirdetés:

Az N.O.A.A. szerint, Dél-Kaliforniában van a legnagyobb népsűrűségű delfincsoport az egész világon. Akár 10.000 mérföldre is szétterülhet területük, mint az afrikai Gnúk. Csak Közönséges delfinből több, mint 400.000 van, és kék bálnából is a legtöbb Dél-Kaliforniában található.

Dave kapitány megjegyzi:

Hirdetés:

“Ez a legszebb és legvonzóbb 5 perces videó, amit valaha összeállítottam. Ebből a drónfelvételből nagyon sokat tanultam a delfinekről és bálnákról, és úgy érzem, hogy egy új dimenzióba léptem. Még ilyen izgatott nem voltam egy új technológia miatt, de úgy gondolom, hogy a drónók megváltoztatják majd, hogy hogyan látjuk az állatvilágot! Fantasztikus!”

Nézd meg ezt a CSODÁLATOS felvételt!

Mit gondolsz?

0 0