Egy csapdában lévő bagoly küzd a kiszabadulásért — Most nézd meg, amit ez a férfi művel vele!

Egy motivált felügyelő az Austin golfpályán sikeresen kiszabadított egy uhu bagolyt, aki egy horgász zsinórba volt belegabalyodva.
Amikor a Lost Creek Country Club felügyelője, Craig Loving elkezdte az aznapi munkáját 2017. március 18.-án, biztosan nem gondolta, hogy egy derékig érő horgász gumicsizmában fog egy bagolyt megmenteni. 

Miután a keményen dolgozó Craig meghallotta, hogy egy bagoly bajban van, azonnal segítségére sietett.

Hirdetés:

Ez a bagoly itt töltötte az éjszakát, de úgy tűnt, hogy másnap sem váltott pozíciót, ezért közelebb kellett menni, hogy megtudják pontosan mi történt. Kiderült, hogy szegény egy horgász zsinór fogságába került, és nem tudta kiszabadítani magát; csak annyit tudott tenni, hogy várt mozdulatlanul és sajnálta magát. De az emberek kedvesek, különösen ha a Lost Creek Country Club is érintett. Ekkor jött a képbe Craig Loving.

A videó megragadja azt az epikus pillanatot, amikor ez a férfi megközelíti a bagolyt. A szándéka világos; ennek a teremtménynek szabadon kell lennie, és gondoskodni róla. Addig nem adja fel, amíg ez meg nem történik. Nézd meg mindezt a felvételen!

Hirdetés:

Ha neked is tetszett, akkor a barátaiddal is oszd meg ezt a rendkívüli felvételt!

Owl Rescue at Lost Creek Country Club

This video shows Craig Loving saving a Great Horned Owl near the 1st Tee Box. The owl had been sitting in that location all night and into the day, when two of our employees, Devin and Dora, realized the owl was caught on fishing line. No wildlife rescue professionals were available, so Craig saved the day. Lost Creek Country Club cares about Wildlife, and we are so thankful this owl was saved! Great job, Craig!

Közzétette: Lost Creek Country Club – 2017. március 18., szombat

Hirdetés:

 

Még Craig Loving anyukája is hozzászólt: “Nagyon büszke vagyok rád fiam. A videó nagyszerű, jó munkát végeztél! Anya.”

Loving így szólt a videóban,

“Egy kicsit megfélemlítő volt, különösen, amikor a csőrével elkezdett felém kapni. De szuper volt!”

Gratulálunk! Nagyszerű mentés volt! Köszönet a Lost Creek Country Club FB oldalának, hogy megosztotta ezt az egyedülálló videót!

Mit gondolsz?

0 0