Egy beteg medvebocs nem képes lépést tartani anyjával és testvéreivel, így egy rendőr közbelép és megmenti a napot

Amikor látom, hogy állatok próbálnak átkelni az úton, akár kutya, macska, vagy mókus, mindig megállok, hogy biztonságban átérjenek az út túloldalára. És úgy tűnik, hogy a New Hampshire-i Carroll-i Rendőrkapitányság tisztje ugyanúgy gondolta, miután megállt egy anyamedve miatt, aki éppen az úton cammogott.

Hirdetés:

Szokatlannak látszott a dolog, hogy egy medve járkál az utcán a kölykeivel együtt. De a rendőr észrevette, hogy miért. Egy kölyök nem tudott lépést tartani, mert beteg volt.

Hirdetés:

A medve megpróbálta mind a négy kölykeit maga mellett tartani, de az az egy kölyök nem volt képes tovább haladni. Végül megállt az út közepén.

 

Hirdetés:

Sajnos az anyamedvének meg kellett hoznia a legnehezebb döntést, amit egy anya csak megtehet. Egyedül hagyta a kölyköt, és folytatta útját a többi medveboccsal. De a tiszt végignézte a történteket, és tudta, hogy most van itt az ideje a beavatkozásnak.

“Miután elvégeztünk egy ‘medveforgalmat’, el kellett vinnünk egy kis medvét a Halak és Vadak rehabilitációs központjába, hogy meggyógyuljon és felerősödjön, mivel túl gyenge volt ahhoz, hogy lépést tarthasson anyjával és testvéreivel” – írta a rendőrség.

De később ugyanazon a napon találtak egy másik medvebocsot is ugyanabból az alomból, akit be kellett vinni, hiszen őt is hátrahagyták.

“Ez az az anya, akinek öt kölyke volt Bretton Woods-ban, egy másik kölyköt is fel kellett venni tegnap. Így most három egészséges kölyökkel maradt, akikre tud összpontosítani és gondoskodni róluk. A másik kettőt rehabilitálni fogják és visszaengedik őket a vadonba, amikor felerősödnek.” – mondta a rendőrség.

Ez a tiszt, aki megmentette a bocsokat, pontosan tudta mit csinál, és valóban figyelemre méltó, hogy képes volt megmenteni őket, anélkül, hogy veszélybe került volna

Ha te is hálás vagy ennek a rendőrnek, aki megmentette a kölyköket, akkor oszd meg másokkal is történetüket!

 

 

 

Mit gondolsz?

0 0