Emberek

Csepregi Éva mindent bevallott, ő fedezte fel Gáspár Győzőt: „Kicsit kövér, visszahúzódó, gátlásos fiúra emlékszem

Csepregi Éva felfedezte Gáspár Győzőt a ’90-es években

Csepregi Éva úgy véli, ő fedezte fel Gáspár Győzőt a ’90-es években, amikor koncertezés mellett tehetséggondozással is foglalkozott. Éva iskolájában a fiatalok éneklést és színészetet tanultak, köztük egy ifjú Gáspár Győző is megjelent.

Kezdetben Csepregi Éva nem tartotta különösebben tehetségesnek Győzőt, de később meglátott benne valamit, ahogy a személyisége kibontakozott:

„Nagyon másképp nézett ki, mint most. Emlékszem rá, mint egy kicsit kövér, visszahúzódó, gátlásos fiúra. De egy idő után, ahogy megmelegedett köztünk, a társaság középpontja lett, és a csapat oszlopos tagjává vált” – mesélte az énekesnő a Story magazinnak.

„Volt valamennyi hallása, de inkább az érdeklődést és örömöt láttam a szemében, hogy hozzánk járhat. Aki érezte, hogy odavaló, annak lehetőséget adtunk, és eldőlt, merre vezet az útja. Győző egyetlen órát sem hagyott ki, rengeteget tanult és fejlődött két év alatt. Énekelve zongorázott és színészkedett, így lassan világossá vált számomra, hogy komolyan szeretne befutni és sikeres lenni.”

Az iskola bezárása után Csepregi Éva figyelemmel kísérte tanítványai karrierjét. Örült, amikor Gáspár Győző megalapította a Romantic együttest, bár a Győzike Show-t vegyes érzelmekkel fogadta, később belátta, hogy az egész ország szereti őket.

„Nagyon büszke vagyok rá, hogy én fedeztem fel. Szeretettel emlékszem rá, és sokszor hallom vissza, hogy ő is szeretettel emlegeti ezeket az éveket” – mondta Csepregi Éva.