Az idős macska nem tudott mit kezdeni a kiscicákkal — majd közelebb mennek hozzá, és minden megváltozik

Ezt a macskát majdnem elaltatták, de amikor hazahoztak néhány fogadott cicát, nem értette, hogy miről van szó – addig amíg el nem kezdtek hozzá bújni…

Ez a történet könnyeket csalt a szemembe, és megérintette a szívem.

Hirdetés:

Amikor ez a szegény, öreg macska meglátta a kiscicákat, a legcsodálatosabb és figyelemre méltó pillanat történt. A végén nem fogod abbahagyni a mosolygást!

Mason egy vad, ‘harci sebzett’ vadmacska, akinek előrehaladott vesebetegsége van.

Hirdetés:

A lába is csúnyán megsérült és néhány tályogos foga is van.

A vadmacskák, akik a sintértelepre kerülnek, szinte majdnem 100%-át elaltatják, egyszerűen csak azért mert vadak.

Hirdetés:

De mi úgy gondoltuk, hogy megérdemmel egy esélyt, és azt szeretnénk, hogy az élete utolsó szakaszát kényelmesen és fájdalommentesen töltse.

Néhány hónappal később nagyszerűen alkalmazkodik a házban való élethez. Még mindig vad ha meg akarjuk simogatni, de nagyon boldog, hogy élhet!

Majd hazahoztunk néhány fogadott cicát, és valami csodálatos dolog történt!

Ez a cica a legszebb módon éli arany éveit… Nézd meg a videót!

Mason is an ancient, battle-scarred feral cat with advanced kidney disease. Instead of euthanasia, we felt he deserved to live his sunset months in comfort, free from pain. What happened next will make your heart melt. <3 See additional videos of the adorable interactions between Grandpa Mason and "his" foster kittens at TinyTuxies. And please remember that spaying and neutering is the only way to prevent unwanted cats and kittens like Mason and "his" kittens from being born and suffering. Contact your local shelter or SPCA if you need assistance with spaying and neutering… most have free or low cost programs, and are happy to help. More about the rescue work we do: TinyKittens.com

Közzétette: Tinykittens – 2017. május 7., vasárnap

Ez nagyon megérintett! Ha neked is tetszett ez a történet, akkor oszd meg barátaiddal is!

Mit gondolsz?

0 0