Az autósok megállnak, hogy átengedjenek egy libát az úton — majd meglepődnek, hogy mi jön mögötte

Mint szülő, a gyerekek megtanítása az úton való áthaladásról az egyik legfontosabb biztonsági lecke, amit adhatunk nekik. Minden évben előfordulnak tragédiák, mivel az emberek nem követik az aranyszabályt: mindig, mindig nézz széjjel mindkét irányban az átkelés előtt.

Az állatok esetében ez a szabály még fontosabb. Az utak már hírhedten veszélyesek, és nem igazán a mi tollas és szőrös barátainknak tervezték.

Hirdetés:

Tehát amikor egy libacsaládot láttak egy forgalmas úton, a járókelők a legrosszabbtól tartottak. De amikor meglátták, mi történik, nem tudták abbahagyni a nevetést.

A száguldó autók veszélyt jelentenek mindenkinek, aki nem óvatos. Minden szülő legrosszabb rémálma, ha olyan hírt kap, hogy gyermekük részese volt egy közlekedési balesetben.

Hirdetés:

Az állatoknak ugyanolyan óvatosnak kell lenniük! Az utolsó dolog, amit akarunk, hogy egy állat megsérüljön!

Hirdetés:

Tehát amikor egy gépkocsivezető a délutáni forgalmas kereszteződéshez ért, meglepte amit látott: a forgalom teljesen megállt, és a forgalmas út közepén egy magányos liba totyogott.

A vezetők nem tudták pontosan a madár szándékát, de addig nem voltak hajlandóak tovább vezetni, míg az át nem ért biztonságban a túloldalra. Ekkor vettek észre valami mást is a liba mögött …

Nézd meg az alábbi videót, és látni fogod, hogy nem csak a forgalom késleltetése volt a cél; Nagy terve volt a libának. Ki mondja, hogy az állatok nem olyan okosak, mint az emberek? Ezt a videót látnod kell!

“Jól képzettek” valóban! Biztos nagyon boldogok voltak, hogy éppségben átjutottak a túloldalra.

Oszd meg ezt az aranyos libacsaládot barátaiddal is!

 

Mit gondolsz?

0 0