Átadtak egy kutyát a menhelynek — Amikor megtudták a korát, egyből tudták mit tegyenek

Vannak olyan állatok, amelyekről lemondanak és saját tulajdonosuk adja be a menedékházba. Sajnos ez olyasmi, amit a menedékházak gyakran látnak.

Olyan állatok, akiket azért visznek be nekik, mert éppen túl öregek, betegek vagy drága a fenntartásuk. De amikor ez a nő behozta a kutyáját, a dolgozók sokkot kaptak.

Hirdetés:

Egy hölgy behozta a 20 éves cocker spánieljét a Carson Animal Care Centerbe, Gardenában, és az összes munkatárs le volt döbbenve! Sonoma vak és süket volt, és egész életét egyetlen tulajdonosával töltötte.

Hirdetés:

Sonoma látszólag félt és zavaros volt, mindenki láthatta, hogy a szíve teljesen összetört. Látva szenvedését, a többiek szíve is megszakadt, és senki sem tudta hirtelen, hogy mit tegyenek, hogy segítsenek neki jobban érzie magát.

 

Hirdetés:

Megjelent a Pet Rescue Report-ban, és megkérték a Facebook követőit, hogy osszák meg Sonoma történetét, hogy minél többen tudjanak róla, különösen a mentési szervezetek.

Mivel a poszt nagyon sok megosztást kapott, ennek az idős, szeretetreméltó kutyának csak egy éjszakát kellett töltenie a menedékházban. A következő napon már a Frosted Faces Alapítvány tagjai üdvözölték Sonomát a csodálatos otthonukban, ahol idős kutyák éltek.

A menhely szerint Sonoma örömmel indult neki új életének.

Miután új otthonába került, Sonoma kapott egy alapos fürdőt, és egy fültisztítást, hogy a fertőzött füle gyorsabban gyógyuljon.

Ezt követően megetették, és még egy kis zöld csokornyakkendőt is kapott, ami nagyon jól állt neki.

Sonoma teljesen el van kényeztetve a Frosted Faces Foundation-nál. Minden szükséges ellátást megkap, nem beszélve arról a rengeteg szeretetről, amit gondozóitól kap. Mindenki imádja őt, és a képek nagyon aranyosak.

Ha szereted a kutyákat, és te is hálás vagy, hogy erre a csodálatos helyre küldték, hogy megkapja a szükséges gondosságot, oszd meg Sonoma történetét!

Mit gondolsz?

0 0