Ezotéria

A sorsod nagy részben már születésedkor eldől! Bökj rá születési éved utolsó számjegyére, és nézd meg a hozzá tartozó jövendölést: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

A numerológia ősi tudományára és a kínai öt elem tanaira épülő rendszer meglepően pontos…

Csak annyi, hogy vedd a születési éved utolsó számjegyét, és olvasd el a hozzá tartozó leírást:

0 és 1 : Fém elem

Energikus és magas fordulatszámon pörgő személyiség vagy. Néha gondot okoz, hogy fókuszálj, de ez alól kivételt jelent, ha valami igazán komolyan érdekel. Nem vagy az a típus, akinek megmondhatják, mit gondoljon: csak a saját szemednek hiszel! Mivel első kézből rendelkezel tapasztalatokkal a világról, a gondolkodásod idővel nagyon praktikussá és sikeressé válik. Személyiséged árnyoldala lehet, hogy nem mindig van türelmed alaposan a végére járni valaminek, mert érdeklődésedet és figyelmedet új és új dolgok terelik el!

2 és 3 : Víz elem

Az emberek első látásra megbíznak benned. Erős intuícióval rendelkezel és megvan benned a laterális gondolkodás képessége is, így nagyon korán kell felkelnie annak, aki túl akar járni az eszeden, vagy meg akar akadályozni abban, hogy elérd a céljaidat. Így van ez akkor is, ha nem görcsölsz rá semmire, és nem is feltétlenül tulajdonítasz neki jelentőset. Rendkívül szavatartó, megbízható és becsületes vagy ugyanakkor, ami viszont kiszámíthatóvá tehet a rosszakaróid számára: ne hagyd, hogy visszaéljenek ezzel!

4 és 5 : Fa elem

Kitartó és türelmes személyiséged van, remek munkabírással áldott meg a Sors! Megbízható alapember tudsz lenni egy jó csapatban. Szálfaként magasodsz a sík fölé, és sokszor olyan feladatokat, kihívásokat is teljesíteni tudsz, amit más nem. Viszont arra érdemes odafigyelned, hogy sokszor nem priorizálsz kellőképpen, és szétforgácsolod magad kevésbé fontos feladatokkal.

6 és 7 : Tűz elem

Jellemző rád a szenvedély, a hirtelenség és egy igen magas energiaszint. Lelkesedésed hamar átterjed másokra is, így nagyon jó motiváló erővel rendelkezel. Képessé teszed őket, hogy olyasmit is megtegyenek, amihez egyébként az ég egy adta világon semmi kedvünk sem volt! Ugyanakkor türelmetlen vagy, és néha kitörsz, ha tétlen várakozásra kényszerítenek. Egy ilyen szabályozott társadalomban ezzel magad alatt vághatod a fát..

8 és 9 : Föld elem

Perfekcionista személyiség vagy, a 99% sosem elég neked, mert óriási elvárásod van saját magaddal szemben. Racionális és rendezett körülötted minden. Szereted az egyenességet, a megtévesztésnél, hazugságnál, áltatásnál talán semmi sem zavar jobban. Túlzott őszinteségeddel azonban jó párszor ártottál már magadnak…

Érdekesnek találtad? Akkor oszd meg, hogy a barátaid is tudjanak róla!

(A fentiek pozitív megerősítésként működhetnek, azok beteljesüléséért értelemszerűen nem vállalunk felelősséget.)