A McDonald’s Down-szindrómás dolgozója nyugdíjba vonul, miután 32 évig ugyanabban az étteremben dolgozott

Néhányan talán azt mondják, hogy a lojalitás már nem divat, de még mindig sokan vannak, akik sok éve ugyanannál a munkáltatónál dolgoznak.

Russell O’Grady, 50 éves, Down-szindrómája van, de ezen a héten róla szóltak a főcímek, miután otthagyta állását a McDonald’s-nál, ahol 30 éve dolgozott.

Hirdetés
Hirdetés

A jelentések szerint O’Grady három évtizede dolgozott ugyanabban az étteremben, kezdetben 18 évesen újoncként alkalmazták.

A New Zealand Herald azt mondja, hogy 50 éves férfit 1986-ban vették fel egy olyan kormányzati kezdeményezés részeként, amely segített az értelmi fogyatékos embereknek munkát találni.

Hirdetés
Hirdetés

Ez így van, harminc évig üdvözölte és szolgálta ki O’Grady az embereket, valamint tisztította a tálcákat és a padlót.

A McDonald’s vezetője, Courtney Purcell azt mondta: „Rendszeres vásárlóink vannak, akik csütörtökön és pénteken meglátogatják Russell-t, és a személyzet gondoskodik róla, így hiányozni fog nekünk.”

Hirdetés
Hirdetés

Közben O’Grady büszke édesapja azt mondta a Daily Mailnek, hogy a fia helyi hírességgé vált.

“Az emberek megállítják őt az utcán, és megrázzák a kezét. Nagyon szeretetteljes, nagyon szeretett és nagyra értékelik, olyan mértékben, hogy el sem hisszük.“ – mondta.

“Valaki azt mondta neki: ’Te fogyatékos vagy?’, és az ő válasza: “Korábban az voltam, amikor iskolába mentem, de most a McDonald’s-nál dolgozom.”

Hirdetés
Hirdetés

Kedves egészségedre, Russell! A legjobbakat kívánjuk a jövőben.

Ha úgy gondolod, hogy a hűség még mindig fontos érték az életben, oszd meg ezt a cikket, hogy megmutasd a támogatásodat.


loading...

Mit gondolsz?

1 0