A közönség nevet a félénk farmeren, amikor a színpadra lép… De csak amíg a hangja el nem kápráztatja őket

Már gyerekkorunkban azt tanították, hogy soha ne ítéljünk meg egy könyvet a borítója alapján, de ez nem jelenti azt, hogy mindig betartjuk a szabályt.

Azonban a megjelenésen alapuló megítélés olyan, amely gyakorlatilag mindannyiunkba berögzült, akár tetszik, akár nem. Szóval, el tudod képzelni, hogy mit gondolt a közönség és a zsűri, amikor egy félénk 53 éves gazda kilépett az X-Factor színpadára, és kijelentette, hogy Cilla Black “You’re My World” című klasszikusát fogja énekelni.

Hirdetés

És mégis, mintha bizonyítaná a régi fent említett mondás igazát, egy Jacqueline Faye nevű nő nem akart kitérni a reflektorfény elől.

Éppen ellenkezőleg, olyan előadást nyújtott, amely gyakorlatilag felemelte a tetőt!

Jacqueline elkezdte bemutatni magát, és elmondta a zsűrinek, hogyan élt a férjével egy farmon, és nagy rajongója a sétáknak, és általánosságban a vidéki életnek.

Azt is elmondta, hogyan osztotta meg a gazdaságot csirkékkel, kacsákkal, lovakkal és két, Chaz és Dave nevű pávával. A rövid bepillantás az életébe elég volt ahhoz, hogy a közönséget nevetésre késztesse, bár Jacquelin még tartogatott egy ütőkártyát, ami gyorsan bizonyítja, hogy nem viccelt.

Hirdetés

Az 53 éves nő, a zsűritag és a zeneipar ikonjával, Robbie Williams-el is kapcsolatot kezdeményezett.

“Ő nem csak egy énekes, ő egy ikon. Ő az a fajta fickó, akit szívesen látnék a családomban“ – mondta.

A csevegés után eljött az ideje, hogy meglássák, Jacqueline énekhangja összhangban van-e a vidám hozzáállásával…

… És úgy volt.

Hirdetés

Simon Cowell elmondta az előadásáról: „Ahogy kisétáltál, elgondolkodtam, hogy talán tévedésből rossz show-ba jöttél. És azt gondoltam, ez nem lesz jó… és aztán az voltál.”

Nézd meg a videót a meghallgatásáról az alábbiakban:

Valóban nagyszerű volt. Ha semmi más, Jacqueline bizonyítja, hogy soha nem vagy túl öreg ahhoz, hogy kövesd az álmaidat, és beváltsd a magadnak tett ígéreteket. A társadalom megkérdőjelezhet téged, azok, akik rád néznek, talán nem gondolnak sokat, de mindaddig, amíg szilárd marad a hited önmagadban, mindig van egy dobásod!

Ha ez a videó mosolyt csalt az arcodra, oszd meg a cikket a Facebookon, így több ember láthatja!

loading...

Mit gondolsz?

0 0