A hóember az, aki utoljára nevet, amikor a vandál nem tud autóval átgázolni rajta

Míg a hó időnként kényelmetlen és egyenesen veszélyes lehet, kétségkívül varázslatos. Valahogy minden jobban néz ki, amikor a fehér porral van bevonva, és a gyerekeknek (minden korosztály számára) végtelen lehetőségeket biztosít a játékidőre. A hócsatáktól a hóangyalokon át, a hóemberekig minden udvart vagy parkot azonnal játszótérré változtat.

Hirdetés

Nem kell gyereknek lenned, hogy élvezd a havat. A közelmúltbeli Kentucky-i havazás során Cody Lutz, a menyasszonya és a menyasszonya nővére úgy döntött, hogy egy kicsit szórakoznak és hóembert építenek.

A trió egy nagy fatörzset használt a hóember alapjaként, egy klasszikus kalapot adtak a kész mesterművükre, és pózoltak egy fotó erejéig. A hóember 2,75 méter magasan tornyosult fölöttük. Gyanítjuk, hogy egy létrát kellett használniuk az új barátjuk befejezéséhez.

Röviddel a hóemberük megalkotása után, akit „Frosty”-nak neveztek el, Lutz arra ért haza, hogy a hóemberhez vezető keréknyomokat talált az udvarban. A fatörzsről hiányzik némi hó, és van egy lökhárító benyomódás a hóban a farönk elején.

Mindezen nyomok alapján Lutz arra a következtetésre jutott, hogy egy autóval megpróbáltak áthajtani a hóemberen. A sofőrnek valószínűleg nagyon kellemetlen meglepetésben volt része, amikor a hó szétzúzása helyett, nekiütközött egy könyörtelen tönknek.

Hirdetés

Csak elképzelni tudjuk, hogy milyen kár keletkezett a Frosty-ba ütköző kocsin, de a farönk körül hiányzó havat leszámítva a hóember alig mutatott sérülést.

Frosty még mindig magasan állt, mosollyal az arcán és a kinyújtott bot karjaival. A fatörzs megakadályozta, hogy lebontsák. Úgy tűnik, Frosty az, aki utoljára nevet.

Lutz egy képet posztolt az autóbaleset utáni Frostyról a Facebookon, mondván: „Ezt tartogatja számodra Petersburg. Amire nem számítottak, a masszív farönk a közepében. Az élet nehéz, de sokkal nehezebb, ha hülye vagy.”

Egy személy így kommentálta: „Ez vicces. Gyanítom, hogy nem nagyon lehet mást csinálni Petersburgban, mint megpróbálni lekaszabolni egy hóembert.”

Hirdetés

Egy interjúban Lutz eredetileg a romboló sofőr meglepetését „karmának” nevezte, de azóta tisztázta, hogy nem hisz a karmában. Azt akarta mondani, hogy „elégtétel”. Bárminek is nevezzük, biztosak vagyunk benne, hogy a sofőr kétszer is meggondolja, mielőtt megpróbál egy másik hóemberbe ütközni.

loading...

Mit gondolsz?

0 0