A gyászoló család megkezdte a gyászmenetet — Majd észrevették, hogy valami szorosan követi őket

A világon szinte minden kultúrának megvan a maga különleges szabálya és hagyománya, ami megszabja hogyan temessük és gyászoljuk elhunyt szeretteinket. De nem csak mi emberek vagyunk, akik tisztelettel szeretnének elbúcsúzni!

Ezt semmi sem igazolja jobban, mint ami Malajziában történt. Amíg az elhunyt idős hölgy családtagjai a temetőbe készültek, hogy örök nyugalomra helyezzék testét, észrevették, hogy egy váratlan gyászoló is csatlakozott hozzájuk.

Hirdetés:

Aki nem más volt, mint Bobby, az elhunyt hölgy kutyája, aki 2 mérföldön keresztül követte őket!

Leong Khai Wai dédnagymamája halála után, családja és barátai megszervezték a temetést, beleértve egy felvonulást is a temetőbe. Majd észrevették a dédnagymama kutyáját, Bobby-t, aki követte őket 2 mérföldön keresztül.

Hirdetés:

Bobby úgy szaladt a járművek után, mintha tudta volna hova tartanak. “Szerintem senki nem tudta, hogy követ minket.” – mondta Leong egy interjúban. 

Hirdetés:

Miután megérkeztek a temetőbe és előkészítették a koporsót a temetésre, Bobby lefeküdt a sírhely mellé, és nem mozdult onnan; türelmesen és csöndesen várt, míg folytatták a szertartást. 

A gyászoló kutya hűsége nem maradt észrevétlen a család és barátok által. “Azt mondták, ez volt az első eset, hogy egy ennyire hűséges kutyával találkoztak.” – emlékezett vissza Leong.

Igazából egy kutya és gazdája közötti kapcsolat sosem ér véget! Bobby igazából szerette gazdáját és vitathatatlanul hiányozni fog neki, de legalább eltudott búcsúzni!

A hölgy családja és barátai nem fogják egyhamar elfelejteni, ahogy Bobby a kocsik után szaladt… 

Közzétette: Leong Khai Wai – 2017. március 3., péntek

 

Mit gondolsz?

0 0