A gepárd megközelíti az embert, aki a fa alatt alszik — nézd meg mi történik ezután

Gondolj a legédesebb, legaranyosabb állatra, akit valaha is átöleltél. Mi az első állat, ami eszedbe jut? Egy kutya? Egy macska?

Nos, tipikusan ez a helyzet, de ez a történet nem cuki kutyáról vagy macskáról szól. Inkább egy olyan állatról, amire senki sem gondolna… Egy gepárd.

Hirdetés:

Bár vadon élő állatok, a gepárdok, mint például Eden is könnyen összetéveszthetőek egy imádnivaló és szerető háziállattal. De Eden nem volt mindig ennyire gyengéd, ahogyan Dolph Volker is elmondja, aki először 2014-ben találkozott vele.

Hirdetés:

Volker Dél-Afrikában kezdett önkénteskedni a Cheetah Experience-ben, amikor először találkozott Edennel. Az elején nem sok időt töltöttek el együtt. Sőt, valójában úgy tűnt, hogy semmit sem akar Volkertől. De amikor a következő évben visszatért, minden megváltozott.

Időbe telt, amíg Eden megnyílt, de amikor ez megtörtént, a kettő elválaszthatatlanná vált. Dolph szerint ő a legbarátságosabb gepárd, akit valaha is látott. Odabújik hozzá, és elárasztja puszival.

Hirdetés:

“Az idő elteltével egyre kényelmesebben, biztonságosabban érezte magát velem, és  egyre inkább úgy bánt velem, mint egy másik gepárddal, amely magában foglalta az ápolást, harapdálást, dorombolást, játszást és a mellettem való pihenést. Meglepődtem azon, hogy sokkal interaktívabbak és ragaszkodóbbak a gepárdok az átlagos házimacskáknál “– írta Volker a YouTube-on.

Dolph megtiszteltetésnek érzi, hogy Eden ennyire közel engedi magához. Szerintem ez annyira csodálatos! A videóban láthatjuk, hogy mennyire megbíznak egymásban, és ez nagyon értékes, szép dolog a mai világban.

Ha szerinted is csodálatos a kettejük kapcsolata, akkor oszd meg ezt a történetet barátaiddal is!

Mit gondolsz?

0 0