A depressziós kutya egyedül volt 2 évig. – Majd egy nap egy ismerős illatot érzett

Ez az édes kutya, Pakita, 2 hosszú éven keresztül küzdött, hogy otthonra találjon.

Hirdetés
Hirdetés

Az argentínai Arca Animal menedékhelyre vitte egy olyan személy, aki azt állította, hogy az utcán kóborolt a kutya. Pakitát tárt karokkal fogadta az önkéntes Silvia Ferreyra és kollégái, de a kutya szomorú volt és visszahúzódó. Sajnos a fiatalabb, boldogabb kutyák végett átnéztek rajta.

Hirdetés

Nehéz volt jó képet készíteni a kutyáról, mert mindig lehajtotta a fejét, vagy elfordult. Amikor a dolgozóknak végül sikerült jó képet készíteni, megosztották az interneten egy örökbefogadás reményében. Rögtön kaptak is egy üzenetet egy nőtől, hogy a kutya valószínűleg a fia elveszett kutyája lehet, akit már hosszú ideje kerestek.

Hirdetés

Az asszony fia, Ariel Naveira, akkor vesztette el Pakitát, amikor két évvel ezelőtt elszökött otthonából, és azt hitte, hogy soha többé nem fogja látni. Izgatott volt attól a gondolattól, hogy ez a kutya valójában ő lehet.

Hirdetés

Ariel másnap megérkezett, hogy találkozzon a kutyával. Amikor Pakitát előhozták, érthető módon még mindig visszahúzódó és kételkedő volt. De minden megváltozott, amikor Pakita ismerős illatot érzett…

Hirdetés
Hirdetés

Nézd meg csodálatos találkozásukat az alábbi videóban! Egyszerűen öröm nézni!

Hirdetés

Pakita annyira izgatott és boldog volt. Ariel számára nagyon szomorú volt, hogy elvesztette a kutyáját, de a találkozás pillanata minden bánatát elfeledtette. A találkozás percei mindenki napját örömtelivé varázsolta.

Hirdetés

Hirdetés

Pakita újra otthon van, és visszatért régi énje. Mindketten nagyon boldogok, hogy minden onnan folytatódik, ahol abbahagyták. ?

Hirdetés

Már eltelt egy év, amióta tulajdonosával újra egymásra találtak, és az öröm, hogy hazatért, azóta sem homályosult el!

“Nagyon boldogok vagyunk” – mondta Naveira.

Hirdetés

Oszd meg te is Pakita szívmelengető történetét!

Hirdetés
loading...

Mit gondolsz?

0 0