Emberek

PSG OGLI LEHET A TV2 ÚJ MŰSORVEZETŐJE

Tilla elárulta: Szívesen vezetne műsort PSG Oglival!

Hétfőn elindul a Kőgazdag Fiatalok második évada, ám a szereplők már szombaton a Sztárban Sztár All Stars színpadán is feltűntek, amikor PSG Ogli sztárvendégként saját dalával lépett fel. A produkció azonban nem csupán a zenei teljesítményről szólt, mivel a szereplők rögtön a fellépés után összeszólalkoztak. Tilla, a műsorvezető, bár kissé meglepett volt, láthatóan élvezte a helyzetet, és még azt is megjegyezte, hogy szívesen vezetne műsort PSG Oglival.

PSG Ogli az előadás után hatalmas vitát robbantott ki a Kőgazdag Fiatalok csapata között, akik nem csak a színpadon, de a háttérben is gyakran összekapnak. Tilla azonban ahelyett, hogy feszültté vált volna, nevetve közölte, hogy szívesen látná PSG Oglit műsorvezetőtársként. „Olivérrel műsort vezetni? Ez nagyon durva lenne!” – mondta mosolyogva, utalva PSG Ogli szokatlan stílusára, amit a TikTokon is megszokhattak már a rajongók.

PSG Ogli: Nem áll meg az éneklésnél!

PSG Ogli számára a Kőgazdag Fiatalok csupán a kezdet volt. A TikTok sztár már résztvevője lesz a Dancing with the Stars ötödik évadának, ahol Szőke Zsuzsi partnereként láthatjuk majd, és nemrégiben énekesi karrierbe is belevágott. Első dala, a Csak a szoki a Sztárban Sztár All Stars színpadán debütált, és a produkciót hatalmas vita követte, mivel a szereplők mind úgy gondolták, hogy az ő zenei tehetségük a legkiemelkedőbb.

A feszültség gyorsan a tetőfokára hágott, és Aurél, PSG Ogli egyik műsorbeli társa, kijelentette, hogy ő a csoport „vezére”. Ez nem tetszett PSG Oglinak, aki gyorsan megjegyezte, hogy Aurél csak „maffiásat játszik”, és valójában nem ő a főnök.

Ki a valódi vezér a Kőgazdag Fiatalok csapatában?

Az adás során az egyik fő konfliktus a falkavezér kérdése volt. Aurél egyértelműen kijelentette, hogy ő a „BOSS”, míg PSG Ogli ezt megkérdőjelezte. A vita csak fokozódott, amikor Metta is beszállt, és kijelentette, hogy ő a rangidős, és ezért neki jár a legnagyobb tisztelet.

„Mi vagyunk a tipikus eset, ahol túl sok a dudás egy csárdában” – jegyezte meg Metta, utalva arra, hogy a csapat minden tagja erős egyéniség, és emiatt gyakran alakulnak ki viták köztük. A konfliktus ellenére Tilla úgy tűnt, jól szórakozik a helyzeten, és nyitott lenne arra, hogy PSG Oglival közös műsorvezetői szerepben is kipróbálja magát a jövőben.