Ezotéria

OktĂłber 14 Telihold 🌝 . – ilyen pozitĂ­v vĂĄltozĂĄsokat hoz az Ă©letedbe – Kosok, BikĂĄk, Ikrek, RĂĄk, OroszlĂĄn, SzƱz , MĂ©rleg – SkorpiĂł-Nyilas -Bak-VĂ­zöntƑ-Halak figyelem

OktĂłber 14 TeliHold🌝 . – ilyen pozitĂ­v vĂĄltozĂĄsokat hoz az Ă©letedbe – Kosok, BikĂĄk, Ikrek,RĂĄk ,oroszlĂĄn,szƱz ,MĂ©rleg – skorpiĂł-nyilas -bak-vĂ­zöntƑ-halak figyelem!

Érkezik a szuperhold Tiszta lappal indulhatunk.

oktĂłber 14

TeliHold

 

Az Ă©v TeliHoldja mĂĄr itt is van.  ErƑsen Ă©rezhetƑ mĂĄr az Ă©rkezĂ©se. Nehezebb alvĂĄs, fejben enyhĂ©bb nyomĂĄs.

Minden Érted van Ă©s minden Érted törtĂ©nik.

Ideje meghĂșzni a hatĂĄrokat!

Tanulj meg végre NEMet mondani. Tanuld meg kezelni az energiàkat.

Csendesedj el

Ez az idƑszak csodĂĄlatos energiĂĄkkal Ă©rkezik.

GyĂłgyulĂĄsod segĂ­tve kĂ­vĂŒl/belĂŒl.

Önmunka Ă©s önazonossĂĄg.

Az idƑ egyre jobban gyorsul.

Szerintem Te is azon agyalsz, hogy nincs idƑd arra, amire rĂ©gebben volt.

Figyelj befelé és most ne azt figyeld mi történik kifelé.

Adj idƑt MAGodnak.

Ne legyĂ©l tĂŒrelmetlen.

Minden Ă©rkezik HozzĂĄd, csak ne akard sĂŒrgetni.

Több idƑt kell most EGYedĂŒl töltened MAGoddal!

A varĂĄzslat Benned van.

Menj le mélyre, hogy felszínre hozd a kincseidet.

Hiába várod a megOLDÁSt másoktól
maximum mankót tudnak adni egy adott ideig.

A valĂłdi vĂĄltozĂĄs Rajtad mĂșlik.

ÁsvĂĄnyokat ablakba rakni, töltƑdjenek. TeremtƑ meditĂĄciĂłval megteremteni a valĂłsĂĄgod. Szeretettel fordulni Mindenki felĂ©. VĂ©gĂŒl pedig rendet tenni MAGodba!

Csodås teremtést

 

(Jeszenszky Tibor)

Holnapi horoszkĂłp 2024. oktĂłber 15: kedd a Bika megkapja a vĂĄlaszokat, a Halak vonzza az embereket

Kos (március 21. – április 19.)
A telihold hatĂĄsa alatt kedden a Kosokat felerƑsödött motivĂĄciĂł jellemzi, ami segĂ­t Ășj cĂ©lokat kitƱzni. LehetƑsĂ©ged lesz a munkĂĄdban, hogy kimagaslĂł teljesĂ­tmĂ©nyt nyĂșjts, Ă©s ezzel kivĂ­vhatod a feletteseid elismerĂ©sĂ©t. Azonban vigyĂĄzz, hogy ne merĂ­tsd ki magad, figyelj a testi-lelki egyensĂșlyra. A nap folyamĂĄn a pĂĄrkapcsolatodban Ă©rzelmi hullĂĄmok jelentkezhetnek, fontos, hogy tĂŒrelmes Ă©s megĂ©rtƑ legyĂ©l. BarĂĄti körödben egy rĂ©gi fĂ©lreĂ©rtĂ©s rendezĂ©sĂ©re nyĂ­lhat lehetƑsĂ©g. PĂ©nzĂŒgyi tĂ©ren egy vĂĄratlan fordulat javĂ­tja helyzetedet, ami megkönnyebbĂŒlĂ©st hozhat. EgĂ©szsĂ©gĂŒgyileg vigyĂĄzz az idegeidre, kerĂŒld a tĂșlterhelĂ©st! HĂ©t Ă©v szerencse vĂĄr, ha kedvelĂ©s Ă©s a „sok szerencsĂ©t” beĂ­rĂĄsa utĂĄn gördĂ­tesz lejjebb!

Bika (április 20. – május 20.)
A telihold kĂŒlönleges hatĂĄssal lesz a BikĂĄkra, fokozott intuĂ­ciĂłval Ă©s kreativitĂĄssal tölt el. Kedden fontos felismerĂ©seid lehetnek, amelyek segĂ­tenek megoldani rĂ©gĂłta hĂșzĂłdĂł problĂ©mĂĄkat, kĂŒlönösen az Ă©rzelmi Ă©letedben. A nap ideĂĄlis arra, hogy lezĂĄrd a mĂșltbeli sĂ©relmeket Ă©s Ășj alapokra helyezd a kapcsolataidat. A munkahelyeden elƑtĂ©rbe kerĂŒlhetnek a kreatĂ­v feladatok, amelyekben most igazĂĄn brillĂ­rozhatsz. A pĂ©nzĂŒgyeid stabilizĂĄlĂłdnak, Ă©s lehetƑsĂ©ged nyĂ­lik arra, hogy hosszĂș tĂĄvĂș befektetĂ©seken gondolkodj. Az otthonodban nyugalom Ă©s harmĂłnia uralkodik, ami nagy örömmel tölt el. A nap vĂ©gĂ©n feltöltƑdĂ©sre Ă©s pihenĂ©sre lesz szĂŒksĂ©ged, hogy megƑrizd az egyensĂșlyodat. HĂ©t Ă©v szerencse vĂĄr, ha kedvelĂ©s Ă©s a „sok szerencsĂ©t” beĂ­rĂĄsa utĂĄn gördĂ­tesz lejjebb!

Ikrek (mĂĄjus 21. – jĂșnius 20.)
A telihold hatĂĄsĂĄra az Ikrek tele lesznek ötletekkel Ă©s kommunikĂĄciĂłs vĂĄggyal kedden. KĂŒlönösen kreatĂ­vnak Ă©s energikusnak Ă©rzed magad, ami segĂ­thet a munkĂĄdban Ă©s a kapcsolataidban is. Egy vĂĄratlan beszĂ©lgetĂ©s most Ășj lehetƑsĂ©geket nyithat meg szĂĄmodra, akĂĄr munkahelyi, akĂĄr szemĂ©lyes tĂ©ren. Fontos azonban, hogy ne hagyd, hogy a telihold okozta Ă©rzelmi feszĂŒltsĂ©g tĂșlzottan befolyĂĄsoljon. BarĂĄti kapcsolataid erƑsödhetnek, ha idƑt szĂĄnsz a közös programokra. A pĂ©nzĂŒgyekben Ăłvatosan bĂĄnj a hirtelen jött ajĂĄnlatokkal, ne ugorj bele semmibe. Az egĂ©szsĂ©gedre is figyelj, a tĂșlpörgĂ©s könnyen kimerĂ­thet. Este szakĂ­ts idƑt a relaxĂĄciĂłra Ă©s töltƑdĂ©sre. HĂ©t Ă©v szerencse vĂĄr, ha kedvelĂ©s Ă©s a „sok szerencsĂ©t” beĂ­rĂĄsa utĂĄn gördĂ­tesz lejjebb!

RĂĄk (jĂșnius 21. – jĂșlius 22.)
Kedden a telihold intenzĂ­ven hat a RĂĄkokra, kĂŒlönösen az Ă©rzelmi Ă©letĂŒkre. ÉrzĂ©kenyebben reagĂĄlhatsz a környezetedben zajlĂł esemĂ©nyekre, ezĂ©rt fontos, hogy prĂłbĂĄld megƑrizni a nyugalmadat. Egy csalĂĄdi ĂŒgy most kĂŒlönös figyelmet igĂ©nyelhet, Ă©s lehetƑsĂ©ged nyĂ­lik a megoldĂĄsra. A munkahelyeden fontos döntĂ©seket hozhatsz, amelyek hosszĂș tĂĄvon is meghatĂĄrozĂłak lesznek. A pĂĄrkapcsolatodban most mĂ©ly beszĂ©lgetĂ©sekre kerĂŒlhet sor, amelyek közelebb hoznak titeket egymĂĄshoz. Anyagi helyzetedben javulĂĄs vĂĄrhatĂł, egy vĂĄratlan bevĂ©tel felbukkanhat. VigyĂĄzz azonban, hogy ne költekezz tĂșlzottan, inkĂĄbb takarĂ©koskodj. A pihenĂ©sre kĂŒlönösen figyelj, hogy elkerĂŒld a kimerĂŒltsĂ©get. HĂ©t Ă©v szerencse vĂĄr, ha kedvelĂ©s Ă©s a „sok szerencsĂ©t” beĂ­rĂĄsa utĂĄn gördĂ­tesz lejjebb!

OroszlĂĄn (jĂșlius 23. – augusztus 22.)
Az OroszlĂĄnok szĂĄmĂĄra a telihold kĂŒlönleges inspirĂĄciĂłt hoz kedden, ami kĂŒlönösen a kreatĂ­v projektekben vĂĄlik hasznodra. A nap ideĂĄlis arra, hogy elƑrelĂ©pj a munkahelyeden, Ă©s kiemelkedƑ teljesĂ­tmĂ©nyt nyĂșjts. Azonban lĂ©gy Ăłvatos, mert tĂșlzottan Ă©rzelmes döntĂ©seket hozhatsz, ami nem mindig vezet jĂł eredmĂ©nyre. A pĂĄrkapcsolatodban most fokozott odafigyelĂ©sre lesz szĂŒksĂ©ged, hiszen a telihold felerƑsĂ­theti a feszĂŒltsĂ©geket. BarĂĄti körödben viszont kellemes meglepetĂ©sek Ă©rhetnek, egy rĂ©gi barĂĄt Ășjra felbukkanhat az Ă©letedben. A pĂ©nzĂŒgyeidre figyelj oda, mert hirtelen kiadĂĄsok jelentkezhetnek. Az egĂ©szsĂ©ged szempontjĂĄbĂłl pedig a mozgĂĄs Ă©s a friss levegƑ elengedhetetlen lesz. HĂ©t Ă©v szerencse vĂĄr, ha kedvelĂ©s Ă©s a „sok szerencsĂ©t” beĂ­rĂĄsa utĂĄn gördĂ­tesz lejjebb!

SzƱz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Kedden a telihold fokozott elemzƑkĂ©pessĂ©ggel lĂĄtja el a SzƱz jegyƱeket, ami nagy hasznodra vĂĄlik a munkĂĄban. Ez a nap ideĂĄlis arra, hogy rendet rakj a teendƑid között, Ă©s Ășj stratĂ©giĂĄkat dolgozz ki a jövƑre. Egy fontos projekt vĂ©gre beĂ©rik, Ă©s elismerĂ©st kaphatsz Ă©rte. A pĂĄrkapcsolatodban most kĂŒlönös figyelmet kell fordĂ­tanod a kommunikĂĄciĂłra, mert aprĂł fĂ©lreĂ©rtĂ©sek nagy vitĂĄkat generĂĄlhatnak. A csalĂĄdi ĂŒgyek is felszĂ­nre kerĂŒlhetnek, Ă©s most lehetƑsĂ©ged van arra, hogy bĂ©kĂ©t hozz a hĂĄzba. PĂ©nzĂŒgyileg stabil helyzetre szĂĄmĂ­thatsz, de a nagyobb kiadĂĄsokat halaszd kĂ©sƑbbre. Az egĂ©szsĂ©gedre figyelj, ne hagyd, hogy a stressz leterĂ­tsen. HĂ©t Ă©v szerencse vĂĄr, ha kedvelĂ©s Ă©s a „sok szerencsĂ©t” beĂ­rĂĄsa utĂĄn gördĂ­tesz lejjebb!

MĂ©rleg (szeptember 23. – oktĂłber 22.)
A MĂ©rlegek szĂĄmĂĄra a keddi telihold kiegyensĂșlyozott energiĂĄkat hoz, de a kapcsolatok terĂ©n meglepetĂ©sekre szĂĄmĂ­thatsz. Egy rĂ©gi barĂĄt vĂĄratlanul felkereshet, Ă©s ĂșjraĂ©ledhet egy elfeledett kapcsolat. A munkahelyeden fontos döntĂ©sek elƑtt ĂĄllsz, de figyelj, hogy ne hagyd magad befolyĂĄsolni mĂĄsok ĂĄltal. A nap ideĂĄlis arra, hogy rendet tegyĂ©l a pĂ©nzĂŒgyeidben Ă©s ĂĄtgondold a hosszĂș tĂĄvĂș terveidet. A pĂĄrkapcsolatodban most feszĂŒltsĂ©gek adĂłdhatnak, de a telihold segĂ­thet a mĂ©ly beszĂ©lgetĂ©sekben. Az egĂ©szsĂ©ged szempontjĂĄbĂłl prĂłbĂĄlj meg több idƑt szĂĄnni a mozgĂĄsra Ă©s a pihenĂ©sre. Este keress egy nyugodt helyet, ahol le tudsz lassulni Ă©s feltöltƑdni. HĂ©t Ă©v szerencse vĂĄr, ha kedvelĂ©s Ă©s a „sok szerencsĂ©t” beĂ­rĂĄsa utĂĄn gördĂ­tesz lejjebb!

Skorpió (október 23. – november 21.)
A telihold kĂŒlönleges energiĂĄval ĂĄrasztja el a SkorpiĂłkat kedden, ami segĂ­ti a mĂ©lyebb önismeretet Ă©s a spirituĂĄlis fejlƑdĂ©st. Kedden erƑsen koncentrĂĄlsz a cĂ©ljaidra, Ă©s ez segĂ­t abban, hogy nagy lĂ©pĂ©seket tegyĂ©l elƑre. Egy vĂĄratlan esemĂ©ny felborĂ­thatja a napodat, de rugalmassĂĄgoddal könnyen kezelni fogod. Az Ă©rzelmeid kĂŒlönösen felerƑsödnek, Ă­gy Ă©rdemes odafigyelned a belsƑ bĂ©kĂ©d megƑrzĂ©sĂ©re. A munkĂĄban Ășj lehetƑsĂ©gek nyĂ­lhatnak meg elƑtted, de fontos, hogy ne kapkodj el semmit. PĂ©nzĂŒgyileg pozitĂ­v fordulat vĂĄrhatĂł, egy rĂ©gi tartozĂĄs vagy lehetƑsĂ©g vĂ©gre meghozza a gyĂŒmölcsĂ©t. Az egĂ©szsĂ©gedre figyelj, pihenj eleget, Ă©s kerĂŒld a tĂșlhajszoltsĂĄgot. HĂ©t Ă©v szerencse vĂĄr, ha kedvelĂ©s Ă©s a „sok szerencsĂ©t” beĂ­rĂĄsa utĂĄn gördĂ­tesz lejjebb!

Nyilas (november 22. – december 21.)
A Nyilasokat a telihold kalandvĂĄggyal tölti fel kedden, Ă©s kĂŒlönösen nyitottĂĄ tesz az Ășj Ă©lmĂ©nyekre. KivĂĄlĂł alkalom kĂ­nĂĄlkozik arra, hogy valami Ășjat tanulj vagy egy rĂ©gi vĂĄgyadat valĂłsĂ­tsd meg. A munkĂĄban a lendĂŒletessĂ©ged most nagy sikereket hozhat, de figyelj arra, hogy ne kapkodj. Egy vĂĄratlan utazĂĄsi lehetƑsĂ©g is felbukkanhat, ami izgalmas fordulatot hoz. Az Ă©rzelmi Ă©letedben mĂ©lyebb beszĂ©lgetĂ©sekre kerĂŒlhet sor, ami erƑsĂ­ti a kapcsolatodat. PĂ©nzĂŒgyileg ne aggĂłdj, a helyzeted stabilizĂĄlĂłdik, de ne vegyĂ©l fel Ășjabb kötelezettsĂ©geket. Az egĂ©szsĂ©ged Ă©rdekĂ©ben fontos a mozgĂĄs Ă©s a termĂ©szetben töltött idƑ. HĂ©t Ă©v szerencse vĂĄr, ha kedvelĂ©s Ă©s a „sok szerencsĂ©t” beĂ­rĂĄsa utĂĄn gördĂ­tesz lejjebb!

Bak (december 22. – január 19.)
A keddi telihold segĂ­t a Bakoknak, hogy ĂșjragondoljĂĄk cĂ©ljaikat Ă©s stratĂ©giĂĄjukat. KivĂĄlĂł alkalom arra, hogy rendezd a pĂ©nzĂŒgyeidet Ă©s ĂĄtgondold a hosszĂș tĂĄvĂș terveidet. A munkahelyeden fontos döntĂ©seket kell hoznod, amelyek meghatĂĄrozzĂĄk a következƑ hĂłnapjaidat. Az Ă©rzelmi Ă©letedben komoly beszĂ©lgetĂ©sek vĂĄrhatĂłak, Ă©s most van itt az idƑ, hogy tisztĂĄzd a felmerĂŒlƑ kĂ©rdĂ©seket. BarĂĄti körödben is feszĂŒltsĂ©gek adĂłdhatnak, de ha tĂŒrelmes vagy, sikerĂŒl elsimĂ­tani Ƒket. A telihold felerƑsĂ­theti az Ă©rzĂ©kenysĂ©gedet, Ă­gy fontos, hogy ne hagyd magad tĂșlzottan befolyĂĄsolni. Az egĂ©szsĂ©ged szempontjĂĄbĂłl most kĂŒlönösen figyelj a megfelelƑ tĂĄplĂĄlkozĂĄsra Ă©s a stressz kezelĂ©sĂ©re. HĂ©t Ă©v szerencse vĂĄr, ha kedvelĂ©s Ă©s a „sok szerencsĂ©t” beĂ­rĂĄsa utĂĄn gördĂ­tesz lejjebb!

VĂ­zöntƑ (januĂĄr 20. – februĂĄr 18.)
A telihold felerƑsĂ­ti a VĂ­zöntƑk kreativitĂĄsĂĄt Ă©s intuĂ­ciĂłjĂĄt, kedden kĂŒlönösen inspirĂĄlt leszel. A munkahelyeden Ășj ötletekkel rukkolhatsz elƑ, amellyel lenyƱgözheted a kollĂ©gĂĄidat Ă©s fƑnökeidet. Egy rĂ©gi projekted most beĂ©rhet, Ă©s vĂ©gre elĂ©rheted a vĂĄrt sikert. Az Ă©rzelmi Ă©letedben izgalmas fordulatok vĂĄrhatĂłak, de lĂ©gy Ăłvatos a gyors döntĂ©sekkel. Egy barĂĄt vagy csalĂĄdtag meglepƑ hĂ­rekkel szolgĂĄlhat, ami Ășj irĂĄnyt adhat a terveidnek. PĂ©nzĂŒgyekben lĂ©gy Ăłvatos, ne ugorj bele hirtelen befektetĂ©sekbe vagy költekezĂ©sbe. Az egĂ©szsĂ©ged szempontjĂĄbĂłl figyelj a pihenĂ©sre, mert most hajlamos lehetsz tĂșlhajtani magad. HĂ©t Ă©v szerencse vĂĄr, ha kedvelĂ©s Ă©s a „sok szerencsĂ©t” beĂ­rĂĄsa utĂĄn gördĂ­tesz lejjebb!

Halak (február 19. – március 20.)
Kedden a telihold kĂŒlönösen felerƑsĂ­ti a Halak Ă©rzelmi vilĂĄgĂĄt, mĂ©lyebb megĂ©rtĂ©st Ă©s intuĂ­ciĂłt hozva. Az Ă©rzelmi kapcsolataidban most fontos beszĂ©lgetĂ©sekre kerĂŒlhet sor, amelyek tisztĂĄzhatjĂĄk a fĂ©lreĂ©rtĂ©seket. A munkahelyeden is vĂĄltozĂĄsokra szĂĄmĂ­thatsz, Ă©s Ășj lehetƑsĂ©gek nyĂ­lnak meg elƑtted. Az anyagi helyzeted javulhat, egy rĂ©gĂłta vĂĄrt pĂ©nzĂŒgyi lehetƑsĂ©g vĂ©gre megĂ©rkezik. LĂ©gy azonban Ăłvatos a nagyobb döntĂ©sekkel, ne kapkodj el semmit. Az egĂ©szsĂ©gedre kĂŒlönösen figyelj, mert a telihold hatĂĄsa miatt könnyebben kimerĂŒlhetsz. A meditĂĄciĂł vagy a termĂ©szetben töltött idƑ most kĂŒlönösen jĂłtĂ©kony hatĂĄssal lesz rĂĄd. HĂ©t Ă©v szerencse vĂĄr, ha kedvelĂ©s Ă©s a „sok szerencsĂ©t” beĂ­rĂĄsa utĂĄn gördĂ­tesz lejjebb!