Emberek

Nem értik a nézők, mit művel Krausz Gábor – Botrányos amit művelt…

Krausz Gábor viselkedése az Ázsia Expressz legutóbbi adásában komoly kritikákat váltott ki a nézők körében. Sokan nem értik, miért veszítette el ilyen könnyen a türelmét, és miért reagált annyira negatívan a játék során. Az adásban többször láthattuk, ahogy Krausz ingerülten kijelentette, hogy elege van, és inkább hazamenne. Mikes Anna, a párja a műsorban, azonban minden alkalommal megőrizte nyugalmát, és rendkívüli türelemmel próbálta terelni a hangulatot egy pozitívabb irányba.

A műsor nézői között megosztóvá vált a helyzet. Sokakat lenyűgözött Anna türelme és higgadtsága, míg mások éppen emiatt tették fel a kérdést: „Hogy bírja ezt Mikes Anna?” A kritikák szerint az eddigi epizódokban is előfordultak már Krausz kifakadásai, azonban a legutóbbi adás egy hosszabb, negatív hangulatú epizóddal lepte meg a nézőket.

Természetesen, hogy mi kerül adásba, az nagyrészt a szerkesztők döntése, de az elhúzódó negatív szegmens sokakat megdöbbentett és egyfajta kérdőjellel hagyta a nézőket Krausz viselkedését illetően

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ázsia Expressz (@azsiaexpressztv2) által megosztott bejegyzés