Bár mindenki eszik, ez nem jelenti azt, hogy mindenki képes arra, hogy saját vagy mások számára ételeket készítsen. Akinek például nagyon kevés a türelme, az nem lesz képes olyan ételt készíteni, amely sok várakozási időt igényel. Emellett néha a receptekből szándékosan hiányoznak létfontosságú információk, így az emberek elrontják azokat. De nemcsak az otthoni szakácsoknak okoz gondot az ételek elkészítése, hanem az éttermeknek is, akik azt hiszik, hogy jobban tudják, pedig valójában nem.
1. „A csirkés szendvics, amit ma kaptam”
2. „2 órán át Pepsi Maxban főzött rák, bagettben tálalva”
3. „Thai bazsalikomos csirkét csináltam, aztán megfordultam egy percre, és a bátyám kék ételfestéket tett bele. Ő 19 éves.”
4. „15 dolláros ‘grillezett’ vegetáriánus szendvics”
5. „Amit akartam, kontra amit végül kaptam – kandírozott gyümölcsöt próbáltam készíteni.”
6. „Elfogyott a tej a krumplipüréhez, ezért csokis tejet használtam.”
7. „Caprese saláta egy helyi étteremből.”
8. „Egy szendvics, amit apám szeret enni: nyers darált marhahús nyers hagymával és fehér borssal kemény kenyéren”
9. „A főnököm minden nap ezt a lehangoló ebédet eszi”.
10. „A munkahelyen azt mondták, hogy ma ők biztosítanak nekünk ebédet.”
11. „Cézár salátát rendeltem 15 dollárért az egyik helyi étteremből.”
12. „Szeletelt házi kovászos kenyér, krémes, könnyű brie sajttal megkenve, a sütőt 350 fokra előmelegítettem, és 11 órán át sütöttem.”
13. „Carbonarát rendeltem egy ‘5 csillagos Uber étteremből’.”
14. „Ez 20 dollár volt.”
15. „Egy születésnapi torta, amit a férjemnek készítettem – olyan szerencsés, hogy vagyok neki.”
16. „Ezeket a „finomságokat” anyukám készítette húsvétra/áprilisi bolondok napjára.”
Voltál már olyan étteremben, amely egészen tisztességesnek tűnt, csakhogy csalódtál az abszolút megbocsáthatatlan ételben, amit felszolgáltak és amit fel is számoltak neked?