Ezotéria

4 csillagjegy, akik még a 2024-es év vége előtt lezárnak egy 16 éves karmikus ciklust

Négy kiemelt csillagjegy 2008 óta ugyanabban a karmikus ciklusban van, de most teljesen új korszak elé néznek az életükben, mivel a Plútó szeptember 1-jén újra belép a Bak jegyébe, és 2024. november 19-ig ebben a jegyben marad, majd az átalakulás és a belső erő bolygója újra belép a Vízöntőbe. Ez az elengedés és az új kezdetek elfogadásának ciklusa, amit a kardinális jegyek éreznek meg a legerősebben, de most lehetőségük lesz lezárni egy fejezetet az életükben, ami még 2008-ban vette kezdetét.

Ez nagyszerű lehetőség arra, hogy továbblépjenek, büszkén az elért sikereikre, miközben továbbra is készen kell állniuk arra, hogy tanuljanak az útjukba kerülő meglepetésekből. A Plútó arra ösztönzi őket, hogy emelkedjenek ki a tömegből, és vegyék át a kezdeményezést, amennyiben szükséges. A Plútótól kapott tudással ezek a jegyek úgy érzik majd, hogy bármit elérhetnek, amit a fejükbe vesznek, és amit csak a szívük kíván.
4 csillagjegy, akik még a 2024-es év vége előtt lezárnak egy 16 éves karmikus ciklust

1. Kos

A Bakban lévő Plútó korlátozó erővel hathatott rád, és valószínűleg nézeteltérésbe kerültél a főnökeiddel, hatalmi pozíciókban lévő vezetőkkel. Most azonban lehetséges, hogy te veszed át az irányítást, és készen is állsz rá, hogy vállald ezt a szerepet. Mindazonáltal a Plútó a Bakban sokat tanított neked a diplomáciáról, még akkor is, ha a mindennapi életedben nem vagy hajlandó alkalmazni ezeket a taktikákat. A vezetői szerep azonban nem kizárólag a munkahelyeden érvényesül, otthon is megtanultál vezetőbb szerepet vállalni.

A Plútó a Bakban sok felelősséget rótt rád, amelyek közül néhányat különösen nagy kihívásnak érezhetsz a Szaturnusz Bakba való belépése miatt. Most azonban elgondolkodhatsz a személyes fejlődésesen, az alapokon, amelyeket felépítettél, és azon, hogy sikerült felülkerekedned a nehézségeken egy támogató rendszer segítségével. Az eredményeidet ez a tranzit még inkább kihangsúlyozza, mivel a Plútó visszatér, hogy megtanítson neked néhány értékes leckét.

Most kezelhetőbbnek érzed a dolgokat, miközben felkészülsz egy újabb csatára, amelyet egészen biztosan meg fogsz nyerni. Ugyanakkor végre elérkezhet az az idő, amikor diplomatikusabb megközelítést alkalmazol. Elnyered a körülötted lévők tiszteletét, de meg kell tanulnod elengedni éretlen és lázadó oldaladat, hogy bölcsebb, együttműködőbb és türelmesebb emberré válj.

2. Rák

Ennek a tranzitnak meghatározó jellemzője, hogy korábbi párkapcsolati tapasztalataid révén megtanultál függetlenebbé válni. A Plútó visszatérése a Bakba megtanít arra, hogy a személyes határaid védelme lehetővé teszi a fejlődést és felemelkedést. A szeretetre való képességed valószínűleg az elmúlt 16 év során növekedett és fejlődött. Most éppen olyan valakivel lehetsz együtt, aki azt az energiát képviseli, amit a partneredben keresel. De ha egyedülálló vagy, lehet, hogy nem vagy hajlandó kompromisszumot kötni vagy kevesebbel beérni, mint amire vágysz.

Ennek a bolygóátvonulásnak egy másik hatása a múltaddal való kapcsolatod és annak a jelenhez való viszonya. Bár nehéz lehet elengedni bizonyos múltbeli dolgokat, látod, hogy formáltak az átélt tapasztalatok azzá, aki vagy, és miként tették lehetővé, hogy megváltoztasd az utadat. Most, hogy a Plútó két jegy között ingadozik, az utad másképp alakulhat, de kezdenek megjelenni a kirakós hiányzó darabkái.

A Szaturnusszal a Halakban adott az alap, ami ahhoz szükséges, hogy továbbra is folytasd önmagad felfedezését, és küzdj azért, amiben hiszel. A következő két hónapban jelenlegi történeted epilógusához érsz, de tudod, hogy a következő fejezet a bölcsességedről és a zsenialitásodról szól majd.

3. Mérleg

Mielőtt láthatnád, hogy változnak a romantikus kapcsolataid a Plútó Vízöntőben való tartózkodása által, előbb el kell gondolkodnod azokon a meghatározó pillanatokon a Plútó Bakban való tartózkodása alatt, amelyek az alapjaidhoz és a gyökereidhez kötődnek. Az elmúlt 16 év segített abban, hogy több felelősséget vállalj, ami lehetővé tehette számodra, hogy mesteri tudásra tegyél szert, ha vezetésről van szó.

A Plútó a Bakban talán érzelmileg intelligensebbé tett téged és a spirituális kötelékeidet is elmélyítette. A Plútó feltárta előtted az otthonoddal kapcsolatos esetleges rejtélyeket, eddig ismeretlen történeteket, lehetővé téve számodra a tanulást és a kutatást, ugyanakkor ez a bolygóátvonulás együttérzőbbé is tehetett. Bár nehéz időszak lehetett a számodra, a szíved valószínűleg sokat fejlődött, és a feltétel nélküli szeretetre való képességed az életed minden területén tükröződhet.

A szerepek, amelyeket e tranzit során kellett vállalnod, valószínűleg a karriered terén is tükröződni fognak, különösen, ha vezető szerepbe kerülsz. Ez segíthet abban, hogy könnyebben azonosulj másokkal, mert a szimpátiád és a kedvességed őszintének fog tűnni a körülötted lévők számára. A Plútó megtanított arra, hogy új megvilágításban lásd magad, és olyan szerepeket vállalj, amelyek segítenek megtalálni és kiegyensúlyozni a belső erődet.

4. Bak

Mivel a Plútó ismét a te jegyedbe lép, az identitásod lesz ennek a tranzitnak a fő témája. Az elmúlt 16 évben egyértelmű fejlődésen mentél keresztül, és a Plútó, az átalakulás bolygója segített abban, hogy erősebbnek érezd magadat, és büszke légy önmagadra. Az, hogy ki vagy, mit engedtél el, hogy fejlődtél és találtad meg az erődet az elmúlt évek során, a középpontba kerül ebben az időszakban.

A hangsúly most azon lesz, hogy visszaszerezd a megérdemelt helyedet, és ne csüggedj a korábbi kudarcok miatt. A Plútó visszatérésével a jegyedbe, ez lehet a csúcspontja mindannak, amit e tranzit során megtanultál és elfogadtál. Miközben arra készülsz, hogy előre nézz, a Plútó irányadó fényt, reményt és lehetőséget nyújthat, hogy ne csak önmagaddal, hanem másokkal is mélyebb kapcsolatba kerülj.

Ha jobb kapcsolatokat alakítasz ki a körülötted lévő emberekkel, és hajlandóbb vagy meghallgatni őket, az csak a javadra válhat. Ezzel a bolygóátvonulással elérkezett az ideje, hogy megnyisd az elmédet, a szívedet és a lelkedet arra, ami rád vár. Nem fog többé visszatartani a félelem, mert ezeken a változásokon keresztül felfedezted a rugalmasságodat és a képességeidet, amelyek lehetővé teszik, hogy ragyogj.

via