10 híresség, akiknek a szülei is híresek voltak egykor

Kitől öröklik a hírességek a tehetségüket? Természetesen a szüleiktől! Mint kiderült, Hollywoodban több sztár-család van, mint gondolnád, csak a hírességek nem mindig szeretnek róla beszélni.

Végeztünk egy kutatást és kiderült, hogy néhány híres ember nagyon híres szülőkkel rendelkezik.

1. Nena Thurman – Uma Thurman édesanyja

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rosa Rosas (@rosarosasvintage) által megosztott bejegyzés

Kevés ember tud erről, de a színésznő édesanyja nagyon híres és népszerű modell volt. Nena arisztokrata családban született, sőt bárónő címet is viselt. Az 1950-es évek végén Londonba költözött, és sok figyelmet kapott. Keresték a Vogue és más népszerű folyóiratok címlapjára, felkérték, hogy vegyen részt sok reklámban stb. Néhányan azt mondják, hogy Nena még Salvador Dali egyik múzsája is volt.

1965-ben Nena feleségül ment Robert Thurman-hoz, egy nagyon szokatlan emberhez, aki az első amerikai ember, aki buddhista szerzetes lett. Maga a Dalai Láma által lett szerzetes. A családnak 4 gyermeke volt, köztük Uma is. Minden gyermek kapott egy buddhizmushoz kapcsolódó nevet. Most Nena 78 éves, egy tibeti gyógyászati központ igazgatójaként dolgozik, és ő egy nagyon híres pszichoterapeuta. Gondolod, hogy Uma hasonlít az édesanyjára?

2. Blythe Danner – Gwyneth Paltrow édesanyja

Blythe Danner karrierjét színházi szerepekkel kezdte, majd a tévében mutatkozott be: a 70-es és 80-as években sok TV-sorozatot készített, ezek közül a legnépszerűbb a Columbo volt. Szerepelt Woody Allen ’Egy másik asszony’ című filmjében is, és a modern nézők talán emlékeznek rá a Vejedre ütök és az Apádra ütök című filmből. Most 76 éves, és még mindig vállal kis szerepeket filmekben és TV-sorozatokban.

3. Jon Voight – Angelina Jolie édesapja

Angelina Jolie édesapja a híres hollywoodi színész, Jon Voight, aki sok díjat nyert, csakúgy, mint lánya: Oscart, Golden Globe-ot és a BAFTA („Brit Film- és Televíziós Akadémia”) díját. Karrierje a 70-es és 80-as években volt a csúcspontján: olyan filmekben szerepelt, mint az Éjféli cowboy, a Hazatérés, a Szemtől szemben és még sok másban. Egyik legutóbbi szerepe a Legendás állatok és megfigyelésük című filmben volt. Ő volt Henry Shaw.

Hirdetés

4. Ingrid Bergman – Isabella Rossellini édesanyja

Isabella Rossellini nemcsak híres színésznő, modell és Martin Scorsese ex-felesége, hanem a mozi világában nagyon híres emberek: Ingrid Bergman svéd színésznő és Roberto Rossellini olasz rendező lánya. Ingrid egyik legjobb munkája a Casablanca című ikonikus filmben való szereplése volt. A színésznő háromszor nyert Oscar-díjat és korának egyik legsikeresebb színésznője volt.

Bergman és Rossellini romantikus története nagy sláger volt Hollywoodban: amikor találkoztak, más emberekkel éltek házasságban. Ingrid sok szerepet játszott férje filmjeiben, ám ezek nem voltak túl népszerűek.

Hirdetés

5. Keith Allen – Lily Allen édesapja

Számos Trónok harca rajongó valószínűleg tudja, hogy Alfie Allen, aki Theon Greyjoyt alakította, a népszerű énekesnő, Lil Allen testvére. Mint kiderült, az egész Allen család valamilyen kapcsolatban áll a mozi világával: apjuk, Keith Allen egy meglehetősen ismert brit színész, TV-házigazda, zenész és komikus. Például, részt vett a Trainspotting (1996) című ikonikus filmben, és számos TV sorozatban megjelent. Keith még nem fejezte be színészi pályafutását, egyik legutóbbi munkája az Eddie, a sas és a Kingsman: Az aranykör volt.

6. Jayne Mansfield – Mariska Hargitay édesanyja

Hirdetés

Az 1950-es években, Marilyn Monroe mellett, volt még egy hihetetlenül gyönyörű szőke nő Hollywoodban, akinek neve Jayne Mansfield volt. Gyakran játszott filmekben és a Broadway-show-kban, és nem félt valami igazán kihívó ruhákat viselni (ezzel gyakran sokkolta a nyilvánosságot), vagy részt venni a Playboy címlapfotózásán. Jayne-nek 5 gyermeke volt, Mariska Hargitay az egyikük. Színésznővé vált, és a nézők valószínűleg ismeri őt az ’Esküdt ellenségek’ sorozatból.

Sajnos Jayne Mansfield élete nagyon rövid volt: 34 éves korában autóbalesetben halt meg.

7. John Barrymore – Drew Barrymore nagyapja

Hirdetés

Drew Barrymore igazi színész dinasztiából származik. Szülei, nagybátyja és nagyszülei is színészek voltak, közülük leghíresebb nagyapja, John Barrymore volt. John színházi színészek családjában született, Shakespeare-színdarabokban játszott, szerepet játszott néma- és modern filmekben. Drew emlékszik, hogy egyszer posztolt egy fényképet a hollywoodi hírességek sétányáról a nagyapja csillagjával.

8. Yolanda Hadid – Gigi és Bella édesanyja

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

YOLANDA (@yolanda.hadid) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

YOLANDA (@yolanda.hadid) által megosztott bejegyzés

Még azok az emberek is, akiket nem nagyon érdekel a divat és a modell világ, valószínűleg ismerik a Hadid nővérek arcát: mindenhol ott vannak. Mint kiderült, édesanyjuk, Yolanda Hadid szintén nagyon sikeres modell volt. 15 éven át vett részt fotózásokon, reklámokban és divatbemutatókon. 1994-ben megházasodott és 3 gyönyörű gyermeke született: Bellának és Giginek vagy egy fiú testvére Anwar, aki szintén modell.

Hirdetés

2012-ben Yolandánál Lyme-kórt diagnosztizáltak, és még könyvet is írt a betegséggel folytatott küzdelméről. Mellesleg a fia és lánya, Bella is ebben a betegségben szenvedett. Yolanda gyakran oszt meg fényképeket az Instagram oldalán azokról a fotózásokról, amelyeken gyermekei részt vettek. Szóval, ez egy modell dinasztia.

9. Billy Ray Cyrus – Miley Cyrus édesapja

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Billy Ray Cyrus (@billyraycyrus) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Billy Ray Cyrus (@billyraycyrus) által megosztott bejegyzés

Nagyon nyilvánvaló, hogy Miley Cyrus énekesnő kitől örökölte nagyszerű hangját: valószínűleg az édesapjától, Billy Ray Cyrus-tól. Zenei karrierjét a 90-es évek végén kezdte, és továbbra is nagyon sikeres countryénekes. Billy Ray Cyrus 13 stúdióalbumot adott ki, és a 2000-es évek elején néhány színészi munkát is végzett. Mellesleg, Miley testvérei is zenélnek: nővére, Noah 2018-ban kiadott egy mini-albumot, és ő is próbál népszerűvé válni.

10. Maye Musk – Elon Musk édesanyja

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Maye Musk (@mayemusk) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Maye Musk (@mayemusk) által megosztott bejegyzés

A híres milliomost, befektetőt és üzletembert egy csodálatos és energikus nő, Maye nevelte fel. Fiatalkorában Maye a Miss Dél-Afrika szépségverseny döntőse volt (a család Dél-Afrikában élt), és nem sokkal ezután a modell karrierje gyorsan fejlődni kezdett: sok magazin borítót és reklámot készített. Még most is modellkedik, annak ellenére, hogy 70 éves. És táplálkozási szakember is. Fia, Elon sikerének köszönhetően Maye valószínűleg népszerűbb, mint valaha, és muszáj volt felvennünk a listánkra: annyira menő és elbűvölő!

Kinek a családi köteléke lepett meg?