10 alkalom, amikor a férfi és női hírességek hasonló ruhákat viseltek és összetörték a nemi sztereotípiákat

Olyan világban élünk, ahol a nemi sztereotípiákat a sokféleség és a rugalmasság váltja fel az élet minden területén, és ez alól a vörös szőnyeg divatja sem kivétel. Időnként azt látjuk, hogy híres nők formális öltönyöket és nyakkendőket viselnek, míg néhány híres férfi ruhákat és átlátszó, fodros blúzokat visel.

Mi mindig izgatottak vagyunk, ha azt látjuk, hogy kedvenc hírességeink lerombolják a nemi normákat, és szeretnénk bemutatni körülbelül tíz híres férfit és nőt, akik hasonló (vagy pontosan ugyanolyan) ruhákat választottak. Hogy őszinte legyek, egyszerűen nem tudtuk eldönteni, hogy ki viseli őket jobban. Te el tudod?

Zendaya és Timothée Chalamet fukszia színű öltönyt viseltek hozzá illő fukszia színű ingekkel.

Zendaya és Michael B. Jordan texturált szénszürke öltönyt választott hozzá illő inggel. Zendaya nyakkendőt is adott a megjelenéséhez.

Naomi Campbell és Antoni Porowski egyaránt előkelően nézett ki kávébarna öltönyben, egy gombos zakóval.

Embed from Getty Images

Jameela Jamil és Jonathan Van Ness pánt nélküli fukszia színű ruhájukkal minden babért learattak.

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Hirdetés

Jamie Lee Curtis és Timothée Chalamet egyszerűen nem maradhatott észrevétlenül skarlátvörös öltönyében és hozzá illő pólójában.

Embed from Getty Images

Lady Gaga és Harry Styles sárga zakót viselt, kontrasztos lila sállal. Lady Gaga ezt a ruhát egy magazin fotózásához vette fel, míg Harry Styles egy eseményhez választotta.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ELLE Magazine (@elleusa) által megosztott bejegyzés

Hirdetés

Embed from Getty Images

Jennifer Lawrence és Billy Porter négyszögletes felsőrésszel ellátott ruhákat választottak a vörös szőnyeges eseményekhez. Jennifer hosszú, fekete, vállakat fedetlenül hagyó ruhát viselt, míg Billy egy 2 tónusú, zöld, pánt nélküli overált választott.

Victoria Beckham és Harry Styles szívmintás inget vett fel.

Hirdetés

Embed from Getty Images

Davina McCall és Jonathan Van Ness átlátszó, magas gallérú blúzt kombinált klasszikus zakóval.

Embed from Getty Images

Hirdetés

Courteney Cox átlátszó fekete blúzt és fekete nadrágot viselt, Harry Styles pedig átlátszó felsőjű fekete overált vett fel, és egy gyöngy fülbevalót tett fel hozzá, hogy megfűszerezze a megjelenését.

Szóval, ki viselte jobban ezeket a ruhákat? Beszéljük meg a kommentekben!